Modern Delhi

Tips, Recommendations, Ideas

Ah Restaurantactie 2018 Welke Restaurants

Ah Restaurantactie 2018 Welke Restaurants

De Ah Restaurantactie is een jaarlijkse actie waarbij je bij verschillende restaurants in Nederland kunt dineren met korting. Het is een geweldige kans om nieuwe restaurants te ontdekken en een betaalbaar avondje uit te hebben. Maar welke restaurants doen er allemaal mee aan de Ah Restaurantactie 2018? Hier vind je een overzicht van de deelnemende restaurants.

De Ah Restaurantactie is een initiatief van Albert Heijn in samenwerking met verschillende restaurants. Tijdens de actieperiode kun je met een volle spaarkaart bij de deelnemende restaurants een tweede driegangenmenu gratis krijgen. Dit betekent dat je voor de prijs van één persoon met z’n tweeën kunt genieten van een heerlijk diner. Het aanbod varieert van gezellige eetcafés tot exclusieve restaurants.

Om gebruik te maken van de Ah Restaurantactie moet je vooraf reserveren bij het restaurant van je keuze. Dit kan vaak online via de website of telefonisch. De actie is niet geldig op feestdagen en in combinatie met andere kortingen of acties. Het is belangrijk om de voorwaarden van de actie goed door te lezen voordat je gaat reserveren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ben je benieuwd naar welke restaurants er allemaal meedoen aan de Ah Restaurantactie 2018? Bekijk dan snel het overzicht hieronder. Let op, het aanbod kan per regio verschillen en sommige restaurants hebben een beperkt aantal beschikbare tafels voor de actie. Wees er dus snel bij en reserveer op tijd!

Ah Restaurantactie 2018: Wat is het?

De Ah Restaurantactie 2018 is een jaarlijkse actie georganiseerd door Albert Heijn, een populaire supermarktketen in Nederland. De actie biedt klanten de mogelijkheid om voordelig uit eten te gaan bij verschillende restaurants in het hele land.

Tijdens de Ah Restaurantactie kunnen klanten met een volle spaarkaart bij deelnemende restaurants genieten van een speciaal samengesteld driegangenmenu voor een gereduceerde prijs. De actie is vaak beschikbaar in de maanden september en oktober.

Om deel te nemen aan de Ah Restaurantactie 2018, moeten klanten een speciale spaarkaart voltooien bij hun AH-winkel. Bij elke €10 aan boodschappen ontvangen ze een restaurantzegel, en na het verzamelen van 10 zegels is de kaart vol. Vervolgens kunnen ze een reservering maken bij een van de deelnemende restaurants en genieten van een heerlijke maaltijd tegen een gereduceerde prijs.

Tijdens de Ah Restaurantactie hebben klanten gewoonlijk keuze uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten. Het menu is vaak gevarieerd en afgestemd op de verschillende smaken en voorkeuren van klanten. Er zijn vaak meerdere opties beschikbaar, waardoor er voor ieder wat wils is.

Het doel van de Ah Restaurantactie is om klanten te laten genieten van de vele culinaire mogelijkheden die Nederland te bieden heeft, terwijl ze ook profiteren van de voordelen van de spaaractie. Het is een populaire actie onder zowel AH-klanten als liefhebbers van lekker eten.

Ah Restaurantactie 2018: Voor wie?

De Ah Restaurantactie 2018 is bedoeld voor iedereen die graag uit eten gaat en graag profiteert van aantrekkelijke aanbiedingen. Of je nu een stelletje bent dat een romantische avond uit wil hebben, een groep vrienden die een gezellige avond willen hebben, of een gezin dat een speciale gelegenheid wil vieren, deze actie is voor jou!

Met de Ah Restaurantactie kun je genieten van een heerlijk driegangendiner bij een van de deelnemende restaurants. Of je nu houdt van de Franse, Italiaanse, Aziatische, of Nederlandse keuken, er is voor ieder wat wils. De deelnemende restaurants bieden een breed scala aan gerechten en keukens, zodat er altijd wel iets is wat je lekker vindt.

See also:  Kuck Mal, Wer Da Spricht!?

Of je nu een fijnproever bent of gewoon van lekker eten houdt, de Ah Restaurantactie 2018 is de perfecte gelegenheid om nieuwe restaurants uit te proberen of oude favorieten opnieuw te bezoeken. Met de aantrekkelijke prijzen kun je zonder schuldgevoel genieten van een avondje uit eten.

Zorg ervoor dat je op tijd reserveert, want de Ah Restaurantactie is populair en de beschikbaarheid is beperkt. Geniet van heerlijk eten en een gezellige avond uit met de Ah Restaurantactie 2018!

Ah Restaurantactie 2018: Hoe werkt het?

De Ah Restaurantactie 2018 is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Albert Heijn. Tijdens de actieperiode kunnen consumenten genieten van een speciaal diner bij geselecteerde restaurants tegen een gereduceerd tarief.

Hoe kan ik meedoen aan de Ah Restaurantactie?

Om deel te nemen aan de Ah Restaurantactie, moet je in het bezit zijn van een volle spaarkaart, die je kunt krijgen bij Albert Heijn bij het doen van boodschappen. Op deze spaarkaart staan tien zegels, die je kunt verzamelen door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Wanneer je tien zegels hebt verzameld, kun je de spaarkaart inleveren bij Albert Heijn. In ruil daarvoor ontvang je een kortingsvoucher waarmee je kunt reserveren bij de deelnemende restaurants.

Hoe kan ik reserveren voor de Ah Restaurantactie?

Om te reserveren voor de Ah Restaurantactie, kun je de kortingsvoucher gebruiken die je hebt ontvangen bij Albert Heijn. Op deze voucher staat een unieke code die je kunt invullen bij het maken van de reservering.

Om een reservering te maken, kun je de Ah Restaurantactie website bezoeken en de stappen volgen. Je kunt bij het maken van de reservering je voorkeuren opgeven, zoals de datum, het tijdstip en het aantal personen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de Ah Restaurantactie kunnen variëren per deelnemend restaurant. Vaak zijn er speciale menu’s samengesteld voor de actie, waarbij je voor een vast bedrag kunt genieten van een driegangendiner.

De kosten van het diner zijn exclusief drankjes, tenzij anders vermeld. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden bij het maken van je reservering.

Belangrijke informatie:

Belangrijke informatie:

 • De Ah Restaurantactie is alleen geldig bij deelnemende restaurants. Deze restaurants zijn te vinden op de Ah Restaurantactie website of in de speciale Ah Restaurantactie gids.
 • De kortingsvouchers en spaarkaarten kunnen alleen worden ingeleverd tijdens de actieperiode.
 • Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Het is verstandig om op tijd te reserveren, vooral bij populaire restaurants.
 • Houd er rekening mee dat sommige restaurants extra kosten kunnen rekenen voor bepaalde gerechten of arrangementen.

Geniet van de Ah Restaurantactie en ontdek nieuwe restaurants tegen een voordelig tarief!

Ah Restaurantactie 2018: Wat zijn de voordelen?

Ah Restaurantactie 2018: Wat zijn de voordelen?

De Ah Restaurantactie 2018 is een geweldige kans om te genieten van heerlijk eten tegen een gereduceerde prijs. Hier zijn enkele voordelen van de Ah Restaurantactie:

1. Korting op het menu

Een van de grootste voordelen van de Ah Restaurantactie is de korting op het menu. Tijdens de actieperiode kunnen gasten genieten van een speciaal prix-fixe menu tegen een gereduceerde prijs. Dit betekent dat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een restaurant dat je normaal misschien niet zou bezoeken, zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

2. Verschillende keuzemogelijkheden

Met de Ah Restaurantactie heb je verschillende keuzemogelijkheden. Er zijn deelnemende restaurants in verschillende steden en met diverse keukens, dus je kunt beslissen waar je wilt dineren op basis van je voorkeuren. Of je nu zin hebt in Italiaans, Indiaas, Thais of Nederlands eten, er is voor elk wat wils.

See also:  Wann Ist Bundestagswahl?

3. Keuze uit lunch en diner

De Ah Restaurantactie biedt niet alleen kortingen op het diner, maar ook op de lunch. Dit is geweldig voor mensen die ‘s avonds al plannen hebben of juist liever tijdens de lunch uit eten gaan. Je kunt genieten van hetzelfde geweldige menu tijdens de lunch tegen een gereduceerde prijs.

4. Ontdek nieuwe restaurants

De Ah Restaurantactie is een geweldige gelegenheid om nieuwe restaurants te ontdekken. Misschien heb je altijd al willen eten bij een bepaald restaurant, maar was je nog niet in de gelegenheid geweest. Door deel te nemen aan de Ah Restaurantactie kun je nieuwe plekken ontdekken en genieten van het culinaire aanbod van Nederland.

Kortom, de Ah Restaurantactie 2018 biedt vele voordelen. Het is een geweldige manier om te genieten van heerlijk eten tegen een gereduceerde prijs, nieuwe restaurants te ontdekken en te genieten van verschillende keukens. Mis deze kans niet en neem deel aan de Ah Restaurantactie 2018.

Ah Restaurantactie 2018: Hoe kan ik reserveren?

Wil je deelnemen aan de AH Restaurantactie 2018 en genieten van een heerlijk diner in een van de deelnemende restaurants? Hier zijn de stappen om een reservering te maken:

 1. Bekijk de lijst met deelnemende restaurants op de AH Restaurantactie website.
 2. Kies een restaurant waar je graag wilt dineren en controleer de beschikbaarheid.
 3. Maak een keuze uit de beschikbare data en tijden.
 4. Bel het restaurant om een reservering te maken. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:
 • Naam
 • Telefoonnummer
 • Aantal personen
 • Gewenste datum en tijd

Het restaurant zal de reservering voor je bevestigen en eventueel aanvullende informatie verstrekken.

Het is belangrijk om te weten dat de AH Restaurantactie populair is en dat de beschikbaarheid snel vol kan raken. Het wordt aanbevolen om ruim van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Sommige restaurants kunnen ook specifieke voorwaarden hebben, zoals een maximum aantal personen per reservering of beperkte beschikbaarheid op bepaalde dagen van de week.

Zodra je reservering is bevestigd, hoef je alleen nog maar te genieten van een heerlijk diner in het restaurant van jouw keuze!

Ah Restaurantactie 2018: Welke restaurants doen mee?

De Ah Restaurantactie is een jaarlijks evenement waarbij verschillende restaurants in Nederland deel

Ah Restaurantactie 2018: Wat zijn de voorwaarden?

De Ah Restaurantactie is een populaire actie die wordt georganiseerd door Albert Heijn. Tijdens deze actie kunnen klanten gebruikmaken van voordelige diners bij deelnemende restaurants. Hier zijn enkele belangrijke voorwaarden voor de Ah Restaurantactie 2018:

 • De Ah Restaurantactie is geldig van [datum] tot [datum].
 • Om deel te nemen aan de actie, moeten klanten een volle spaarkaart van Ah Restaurantzegels hebben. Deze spaarkaarten kunnen worden verkregen bij Albert Heijn-winkels.
 • Met een volle spaarkaart hebben klanten recht op één gratis tweede driegangenmenu bij deelnemende restaurants.
 • De actie is alleen geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de actie niet geldig.
 • Reserveringen moeten vooraf worden gemaakt en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per restaurant. Het wordt aanbevolen om tijdig te reserveren.
 • Deelnemende restaurants kunnen extra kosten in rekening brengen voor speciale menu’s, drankjes of andere extra’s.
 • De Ah Restaurantactie kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties, kortingen of aanbiedingen.
 • De actie is alleen geldig voor diner. Lunches en andere maaltijden zijn uitgesloten van deelname.
See also:  Wie Hoch Ist Die Rente?

Let op: de voorwaarden kunnen per restaurant enigszins verschillen. Het is daarom verstandig om de specifieke voorwaarden en beschikbaarheid te controleren bij het gewenste restaurant voordat je een reservering maakt.

Dus als je wilt genieten van een voordelig driegangenmenu bij een restaurant naar keuze, zorg er dan voor dat je een volle spaarkaart hebt en voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden. Veel eetplezier!

Ah Restaurantactie 2018: Tips voor een geslaagde avond

Kies het juiste restaurant

Met de Ah Restaurantactie heb je de keuze uit veel verschillende restaurants. Om ervoor te zorgen dat je avond geslaagd is, is het belangrijk om een restaurant te kiezen dat past bij jouw smaak en voorkeuren. Lees daarom van tevoren de recensies van het restaurant en kijk naar het menu om te zien of ze gerechten aanbieden die je lekker vindt.

Reserveer op tijd

De Ah Restaurantactie is populair, dus het is verstandig om op tijd te reserveren. Vooral in het weekend kan het druk zijn in de deelnemende restaurants, dus zorg ervoor dat je jouw tafel ruim van tevoren reserveert. Dit voorkomt teleurstellingen en zorgt ervoor dat je op de door jou gewenste dag en tijd kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Lees de voorwaarden

Voordat je gaat dineren met de Ah Restaurantactie 2018, is het belangrijk om de voorwaarden te lezen. Zo weet je precies wat er wel en niet is inbegrepen in het actiemenu en of er nog extra kosten zijn voor bijvoorbeeld drankjes. Ook is het handig om te weten welke dagen en tijdstippen de actie geldt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Geniet van het moment

Tijdens de Ah Restaurantactie draait het om genieten van een avondje uit eten. Neem de tijd om te ontspannen, geniet van de sfeer in het restaurant en laat je verwennen door de gerechten. Zet je telefoon op stil en focus je volledig op het gezelschap en de culinaire ervaring. Dit zorgt ervoor dat je avond echt geslaagd is.

Vraag – Antwoord:

Welke restaurants doen dit jaar mee aan de Ah Restaurantactie?

Er doen dit jaar meer dan 1000 restaurants mee aan de Ah Restaurantactie. Je kunt op de website van Ah Restaurantactie een volledige lijst vinden van alle deelnemende restaurants.

Kun je in alle steden gebruik maken van de Ah Restaurantactie?

Ja, de Ah Restaurantactie is landelijk en geldig in restaurants door het hele land. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een klein dorpje woont, er is altijd wel een deelnemend restaurant in de buurt.

Is het mogelijk om de Ah Restaurantactie te gebruiken voor afhaalmaaltijden?

Nee, de Ah Restaurantactie is alleen geldig voor eten in het restaurant zelf. Het is niet mogelijk om de actie te gebruiken voor afhaalmaaltijden of bezorging.

Hoe werkt de Ah Restaurantactie precies?

Om gebruik te maken van de Ah Restaurantactie, moet je in het bezit zijn van een volle spaarkaart. Deze kun je sparen bij Albert Heijn door boodschappen te doen. Vervolgens kun je online een reservering maken bij een deelnemend restaurant en bij het afrekenen de spaarkaart inleveren. Je ontvangt dan het tweede driegangenmenu gratis.

Kan ik meerdere spaarkaarten gebruiken tijdens de Ah Restaurantactie?

Ja, het is mogelijk om meerdere volle spaarkaarten te gebruiken tijdens de Ah Restaurantactie. Per spaarkaart ontvang je het tweede driegangenmenu gratis. Als je bijvoorbeeld vier volle spaarkaarten hebt, kun je dus voor vier personen gratis eten.