Modern Delhi

Tips, Recommendations, Ideas

Hoe Laat Begint De Formule 1?

Hoe Laat Begint De Formule 1

Sportresultaat

Welke zender is de Formule 1?

We hopen dat je hebt genoten van dit spannende Formule 1 seizoen. Nu het bijna is afgelopen, willen we je laten weten wat er gaat veranderen bij F1 TV Pro in Nederland. De veranderingen en wat ze voor jou betekenen Formule 1 zal in Nederland van 2022 tot 2024 te zien zijn bij Viaplay.

Nu kijk je F1 TV Pro nog gratis omdat je Ziggo Sport Totaal hebt. Vanaf 16 december kan dat niet meer, dan stopt je gratis F1 TV Pro. Maak je geen zorgen, je kunt nog steeds alle live race-actie van het laatste evenement in Abu Dhabi zien! Jouw F1 account Je hebt met je F1 account ook na 16 december toegang tot de F1.com- en F1 Fantasy-websites.

Je kunt alleen geen F1 TV meer kijken zoals nu. Als je een F1 TV-abonnement hebt dat je rechtstreeks bij F1 of via je App Store hebt gekocht verandert er niets, dan kun je gewoon blijven kijken. Hoe kan ik F1 TV blijven kijken? Ga naar f1tv.com voor de start van het nieuwe seizoen om te zien hoe je F1 TV weer kunt kijken.

Wie zendt de Formule 1 uit vandaag?

NOS Sport – Formule 1.

Hoe kan ik Formule 1 gratis kijken?

Gratis Formule 1 kijken in 2023: de 8 beste manieren De streamingdiensten en hebben de uitzendrechten van de Formule 1 in 2023 in handen. De eerstgenoemde partij bood vorig jaar al een hoger bedrag dan de voorgaande eigenaar Ziggo Sport voor de periode 2022-2024.

Hierdoor kun je dit jaar via hun platform alle vrije trainingen, kwalificaties en races van de F1 moeten kijken. Natuurlijk willen wij als Nederlanders graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Daarom vind je hier de 8 beste manieren waarop je gratis kijken kunt naar de Formule 1. → onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series of door te kiezen voor het jaarabonnement ✅ Vorig jaar werden er maar liefst 5 wedstrijden gratis op televisie uitgezonden.

Allereerst met Viaplay weten te bereiken, waardoor alle F1-samenvattingen dit seizoen via de publieke omroep vertoond mogen worden. Bij die deal hoorde ook de afspraak dat de in 2022, 2023 en 2024 volledig bij de NOS te zien zal zijn. Die is dus sowieso voor iedereen kosteloos te bekijken, maar via Sporza’s zender waren ook de kwalificatie en race van de Grand Prix van België al op een soortgelijke manier te zien.

Deze tv-zenders zijn onder andere te bekijken en je kunt de streamingdienst 14 dagen gratis uitproberen. Momenteel is nog niet bekend of dit in 2023 weer het geval zal zijn. Ben je hiernaast nog op zoek naar meer lineaire opties als antwoord op de vraag: ‘Waar kan ik kijken in 2023?’ RTL heeft vorig jaar nog een aantal races in handen weten te krijgen.

Nee, niet de Nederlandse. Maar de Duitse RTL, Zij hebben een paar jaar lang in Duitsland alle Grand Prix uit mogen zenden, maar raakten vervolgens de rechten kwijt aan Sky. Toch sloten zij, net als Viaplay en de NOS, een deal. Hierdoor werden afgelopen jaar vier Grand Prix op de zender uitgezonden en kon je via Grand Prix Radio hierbij gewoon het,

 • Helaas heeft de Duitse RTL dit jaar geen deal meer met de rechthebbende partij, dus werkt het televisietrucje jammer genoeg nu ook niet meer.
 • Bij Viaplay kun je momenteel door een aantrekkelijke kortingsactie een stuk minder betalen dan de gebruikelijke prijs van,
 • De streamingdienst biedt namelijk tijdelijk 48% korting aan als je nu kiest voor een, waardoor je omgerekend 5½ maand gratis kijkt (12 maanden streamen voor de prijs van 6½).

Bij F1 TV wordt ook een doorlopende kortingsactie georganiseerd. Een bij F1 TV ‘Pro’ kost namelijk €7,99 per maand, wat neerkomt op een prijs van €95,88 per jaar. Als je echter kiest voor het jaarlijkse lidmaatschap, dan krijg je ruim €30 korting en betaal je nog maar €64,99.

Deze keuze zorgt ervoor dat je omgerekend op jaarbasis met 32% korting ten opzichte van het maandelijkse lidmaatschap streamt en dus bijna 4 maanden gratis per jaar F1 kunt streamen. Verder heb je ook nog de keuze voor het goedkopere ‘Access’ lidmaatschap voor 2,99 euro per maand of 26,99 euro per jaar, maar hierbij is het niet mogelijk om live naar de races te kijken.

Viaplay heeft besloten om met meerdere tv-, internet- en mobiel-aanbieders samen te gaan werken dit jaar. Hierdoor zijn er al een paar aantrekkelijke kortingsacties naar buiten gebracht, waardoor jij gratis of met korting naar alle Formule 1-races kunt kijken.

 • We hebben dit overzichtelijk op een rijtje gezet in ons overzicht van en het artikel met de,
 • Een paar interessante acties zijn die van de providers Ziggo, KPN, T-Mobile, Caiway en DELTA,
 • Bij keek je voorheen 4 maanden voor €20,-.
 • Heeft een combinatiekorting van tot €12,50 per maand en geeft je een maand 50% korting.

Bij en werd 1 euro korting per maand aangeboden. Het pakket met aanbod van sporten, films en series is exact hetzelfde qua inhoud als wanneer je direct bij Viaplay een abonnement afsluit. Het enige verschil kan zijn dat je ook toegang krijgt tot een, Bijna niemand heeft een abonnement op,

Dan zou je al heel snel blut zijn. Gelukkig zijn er veel video on demand-platforms die het toestaan om een met vrienden, familie of kennissen. Ook bij Viaplay is een account delen toegestaan. Dat liet Marco Zwaneveld, Head of Sports bij Viaplay, aan de redactie van Streamwijzer weten in een : “Je kunt met 5 devices tegelijkertijd ingelogd zijn en je kunt op 2 van die apparaten tegelijkertijd kijken.” Wel is er recentelijk extra informatie aan de website van Viaplay toegevoegd over het aantal schermen.

Er wordt namelijk een limiet van 24 uur gehandhaafd voor het aantal verschillende apparaten waarop je kunt inloggen. Mocht je dus proberen een 6 de apparaat te verbinden aan je account binnen een periode van 24 uur, dan is dat niet mogelijk omdat je limiet is bereikt.

Ondanks deze restricties kun je gewoon gratis naar de F1 met en kijken in 2023 als je maar iemand vindt met een Viaplay abonnement waarop je kunt meeliften. Beeld: Pixabay De coronapandemie heeft er lang genoeg voor gezorgd dat cafés gesloten moesten zijn, dus draag nu vooral je steentje bij door samen met wat vrienden gezellig de deur uit te gaan.

De kroeg is een uitstekende manier om gratis naar de F1 te kijken. Het enige wat je kwijt bent, is het geld wat je betaalt voor de biertjes en bitterballen. Maar die zijn het natuurlijk ook dubbel en dwars waard. Stap dus vooral eens lekker de deur uit en ga (met vrienden) naar de dichtstbijzijnde kroeg om te genieten van de race in de bar.

 • Dat is een stuk leuker dan wanneer je thuis op de bank zit en je sponsort de lokale horeca ook nog eens.
 • Er is een groep mensen die een VPN gebruikt om naar de Formule 1 te kijken.
 • Ook in 2023 zal dit mogelijk zijn, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland wanneer je geen toegang hebt tot de beschikbare streamingdiensten.

Het is wel belangrijk om hiervoor een te gebruiken. In een notendop werkt het heel simpel: een Virtual Private Network (VPN) is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft.

Stel je je VPN in op een ander land? Dan denkt de desbetreffende website die je bezoekt dat jij in dat land bent en kun je als gevolg hiervan gewoon toegang krijgen tot streams die je misschien niet vanuit Nederland of een andere locatie kunt bekijken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld ABC uit de Verenigde Staten kiezen, C8 uit Frankrijk of RTL Zwee uit Luxemburg, maar ook ServusTV en ORF uit Oostenrijk.

De meest gebruikte optie is echter Channel 4 uit Groot-Brittannië, want hier kun je met Engels commentaar naar races kijken. In een paar simpele stappen werkt een als volgt: Het is misschien niet echt ‘kijken’ naar de race, maar voor veel mensen die onderweg zijn is digitale radio een ideale manier om de race te volgen.

Overigens is dit ook de manier om met beeld van een andere aanbieder gewoon het gesynchroniseerde commentaar van Olav Mol te beluisteren. We legden eerder, Grand Prix Radio doet namelijk verslag van de race waar je helemaal gratis naar kunt luisteren. De applicatie is gewoon in de appwinkel van je telefoon of tablet kosteloos te downloaden.

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van de Formule 1-races. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s Goal, F1 Streams, CricHD of TotalSportek,

We raden dit natuurlijk sterk af om verschillende redenen. Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de racesport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen.

Ten slotte heeft Viaplay in het eerdergenoemde interview met onze redactie aangegeven dat ze illegale streams actief willen bestrijden, wat natuurlijk een goede inspanning van de videodienst is. In plaats daarvan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis kijken kunt.

 • Beeld: Unsplash Hierboven vond je 8 manieren om gratis naar de Formule 1 te kijken in 2023, maar je wilt natuurlijk ook weten op welke schermen dat allemaal te zien is.
 • Allereerst is het goed om te weten dat Viaplay lanceert.
 • Je kunt ook ontvangen.
 • Soms is hiervoor een applicatie beschikbaar, maar je kunt in enkele gevallen ook het lineaire of gebruiken.

Daarnaast kun je Ziggo’s gebruiken, want dit tv-kastje krijgt ook een eigen app van de streamingdienst. Viaplay ging vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen afgelopen jaar van start. Naast Formule 1 staat er nog veel meer sport als – en -voetbal online, maar ook een flinke selectie van films en series.

In Nederland zijn er momenteel twee streamingdiensten waarop je naar Formule 1 kunt kijken in Nederland: en, Ja, er zijn acht manieren om kosteloos alle vrije trainingen, kwalificaties en races in het nieuwe Formule 1-seizoen te kijken in Nederland. In dit artikel hebben we ze allemaal op een rijtje gezet.

Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico.

Hoe laat komt Formule?

Formule 1 kalender 2023

GP Oostenrijk 30 juni 17.00
29 juli 16.30
30 juli 15.00
GP Nederland 26 augustus 15.00
27 augustus 15.00

Hoe laat is de kwalificatie vandaag Formule 1?

Hoe laat begint de kwalificatie van een Formule 1-racen? Op deze pagina vind je voor ieder Grand Prix-weekend hoe laat de kwalificatie begint voor de race van deze week. De tijden verschillen sterk per regio waar wordt gereden, maar in Europa is het doorgaans om 15:00 uur Nederlandse tijd.

Tijdens de kwalificatie gaan de coureurs het circuit op om hun startpositie veilig te stellen. De kwalificatie duurt doorgaans een uur en wordt onderverdeeld in drie delen, Q1, Q2 en Q3. De coureur die na Q3 de snelste tijd geklokt heeft, mag de race aanvangen van poleposition. Een kwalificatie live kijken? Bekijk de opties van de tv-aanbieders of bestel direct bij F1TV.

Meer over de kwalificatie weten? Bekijk de kwalificatiepagina of de Max Verstappen-kwalificatie pagina,

Hoe laat begint de race in Mexico?

De twintigste wedstrijd van het seizoen is de Grand Prix van Mexico en deze zal van start gaan op zondag 29 okotober 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd!

Welke Formule 1 races gratis kijken 2023?

Gratis Formule 1 kijken op televisie – De Formule 1 is in Nederland nog maar beperkt gratis te zien nu de rechten in handen zijn van streamingdienst Viaplay. De enige race die volledig live op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden, is de Dutch Grand Prix.

 • Deze wedstrijd is te zien bij de NOS,
 • In Duitsland werden de afgelopen jaren door RTL Deutschland vier Grands Prix live uitgezonden op een openbaar net.
 • Die samenwerking wordt in 2023 niet voortgezet.
 • Alle races zitten achter een betaalmuur bij Sky Deutschland.
 • Ook in onder meer Engeland en Italië is Sky de rechtenhouder.

Wie geen abonnement heeft om Formule 1 live te kijken, kan op diverse kanalen terecht voor uitgebreide samenvattingen. De NOS zendt op zondag een uitgebreide samenvatting van alle Grands Prix uit, met analyses van onder meer Jan Lammers. Bij Ziggo wordt uitgepakt rondom alle GP’s.

Waar wordt de race van Max Verstappen uitgezonden?

Is F1 TV Pro in het Nederlands? – Het aanbod – Qua aanbod heeft Viaplay meer te bieden. Niet alleen Formule 1, maar ook voetbal uit de Duitse Bundesliga en Engelse Premier League, PDC Darts, Hoofdklasse Hockey, KSW Mixed Martial Arts, vrouwenvoetbal uit de Italiaanse en Zweedse competitie en natuurlijk films en series.

Ook documentaires over (en met) Max Verstappen en het programma F1 Talks is exclusief bij Viaplay te zien. Daarnaast niet alleen de zelfgemaakte Viaplay Originals, maar ook content van Lionsgate+ (voorheen Starzplay) vinden we terug. Het aanbod is overigens niet heel erg groot qua films en series. Veelal oudere films en series, naast de unieke en voornamelijk nieuwe Viaplay Originals.

Ook nieuwere Lionsgate+-series zijn bij Viaplay te vinden. Er zitten zeker topseries tussen als Power, Animal Kingdom, Spartacus, Black Sails, Lioness en Shetland, dus heb je ze nog niet gezien? Dan kun je zeker even vooruit met het aanbod van Viaplay.

 1. F1 TV Pro biedt puur en alleen het racen.
 2. Niet alleen alle vrije trainingen, kwalificaties en de F1-race, maar ook de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Supercup.
 3. Daarnaast is F1 TV Pro interactiever.
 4. Je kunt gewoon de tv-uitzending volgen, maar ook andere camerastandpunten kiezen zoals in de cockpit van Max Verstappen, toegang tot telemetrie, splitscreen-mogelijkheden en je hebt toegang tot al het radioverkeer.

Je kunt tegelijk de live-uitzending en de race vanuit de cockpit van je favoriete coureur bekijken. Je kunt naast live Formule 1 ook de archieven ontdekken met klassieke races, jaaroverzichten van seizoenen en documentaires. Sinds halverwege het seizoen 2022 heeft F1 TV Pro ook Nederlands commentaar gekregen.

Hoe laat begint de Formule 1 morgen in Monaco?

Hoe laat begint de Grand Prix van Monaco? – De Grand Prix van Monaco begint op zondag 28 mei 2023 om 15:00 uur Nederlandse tijd. De race is live te volgen via de liveblog van RacingNews365 en via televisie op Viaplay.

Waar kan ik de Formule 1 gratis kijken?

Gratis Formule 1 kijken op televisie – De Formule 1 is in Nederland nog maar beperkt gratis te zien nu de rechten in handen zijn van streamingdienst Viaplay. De enige race die volledig live op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden, is de Dutch Grand Prix.

Deze wedstrijd is te zien bij de NOS, In Duitsland werden de afgelopen jaren door RTL Deutschland vier Grands Prix live uitgezonden op een openbaar net. Die samenwerking wordt in 2023 niet voortgezet. Alle races zitten achter een betaalmuur bij Sky Deutschland. Ook in onder meer Engeland en Italië is Sky de rechtenhouder.

Wie geen abonnement heeft om Formule 1 live te kijken, kan op diverse kanalen terecht voor uitgebreide samenvattingen. De NOS zendt op zondag een uitgebreide samenvatting van alle Grands Prix uit, met analyses van onder meer Jan Lammers. Bij Ziggo wordt uitgepakt rondom alle GP’s.