Modern Delhi

Tips, Recommendations, Ideas

Waar Kan Ik Contant Geld Storten?

Waar Kan Ik Contant Geld Storten
Contant geld storten Biljetten stort je in de stortautomaten van Geldmaat in de verschillende winkels van Primera, Bruna en The Readshop. Ook zijn er stortautomaten in buitengevels. Muntgeld stort je in een muntautomaat. Je vindt deze muntautomaten in veel van de bouwmarkten van Gamma en Karwei.

Waar kan ik gratis geld storten?

SNS Bank en ASN Bank – Klanten van ASN Bank en SNS Bank kunnen geen contant geld storten bij hun eigen bank. Maar zij mogen wel gratis gebruik maken van de dienst Mr. Pay in een GWK Travelex vestiging. Hiermee wordt het contante geld gratis overgeboekt naar een SNS-bankrekening of ASN-bankrekening. De betaalpas en een geldig identiteitsbewijs zijn nodig.

Kan je zomaar contant geld storten?

Hoeveel Contant Geld Mag Je Storten Zonder Melding? Contant geld storten doet iedereen natuurlijk weleens. Echter, het kan voorkomen dat je een bedrag thuis hebt liggen dat in de duizenden euro’s loopt. Je kunt je dan afvragen hoeveel contant geld je mag storten zonder dat er melding van wordt gemaakt.

Je mag €10.000 contant storten zonder dat je bank hier melding van maakt. Contant betalen in een winkel is verboden vanaf een bedrag van €3.000. Als je meer dan dit bedrag stort dan is je bank of de winkelier verplicht dit te melden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties. Het antwoord hierboven is een korte samenvatting van het artikel.

Hieronder lees je precies waarom je niet meer dan €10.000 mag storten en niet meer dan €3.000 contant mag afrekenen. Daarnaast lees je ook wie verantwoordelijk is voor het maken van een melding en welke gegevens er tijdens zo’n melding worden doorgegeven.

Hoeveel cash geld mag je storten op de bank?

Per jaar mag je maximaal €10.000 aan contant geld storten. Muntgeld storten is niet mogelijk.

Waarom kan ik geen geld storten bij Geldmaat?

Veelgestelde vragen –

 1. 1 Hoeveel geld kan ik opnemen bij een geldmaat? U kunt in principe zoveel geld opnemen als u met uw eigen bank afspreekt (de paslimiet). De uitgiftelade van de automaten kan een maximaal aantal biljetten tegelijk verwerken. Wilt u meer opnemen dan dit aantal, dan kunt u dat in meerdere transacties doen. Voor meer informatie over het maximale bedrag dat u kunt opnemen adviseren wij u contact op te nemen met uw bank.
 2. 2 Moet ik betalen voor het opnemen van biljetten? Het opnemen van biljetten is gratis bij gebruik van een pas uit een land in de eurozone*. Wie een pas gebruikt uit een land buiten de eurozone, betaalt een toeslag van 4 euro per transactie. Geldmaat biedt mensen met een pas uit een land met een andere valuta dan euro de mogelijkheid te kiezen voor DCC (Dynamic Currency Conversion). De automaat rekent de opname om in de valuta van de pas, zodat mensen de waarde van het opgenomen bedrag in eigen valuta kunnen zien. Geldmaat brengt hiervoor kosten in rekening. Mensen die van deze optie gebruikmaken, hoeven de toeslag van 4 euro niet te betalen. *met eurozone wordt hier bedoeld alle landen die zijn aangesloten bij SEPA, Single Euro Payments Area. Dit is een initiatief van landen en regeringen van de Europese Unie, dat bankoverschrijvingen in euro’s vereenvoudigt. Aangesloten landen zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. De 3 EER-landen Noorwegen, Liechtenstein en IJsland, en ook Zwitserland, Monaco en Groot-Brittannië blijven SEPA-landen.
 3. 3 Mijn geld is ingeslikt door een geldautomaat, wat nu? Neem contact op met uw eigen bank als een geldautomaat uw geld inneemt. Uw bank lost het voor u op.
 4. 4 Er is een verkeerd bedrag van mijn rekening afgeschreven, wat moet ik doen? Neem contact op met uw eigen bank als u een vraag heeft over uw rekening. Geldmaat kan de gegevens van uw rekening niet zien.
 5. 5 Ik wil zonder pas biljetten opnemen en/of storten, maar ik kan de QR-code niet scannen, wat moet ik doen? Het scannen van de code is alleen geschikt voor klanten van banken die dit hebben geactiveerd. Neem contact op met uw bank om na te gaan of uw bank dit aanbiedt. Zij kunnen ook met u kijken wat er misgaat.
 6. 6 Kan ik zonder pas biljetten opnemen bij een geldmaat? Dit is nu nog alleen mogelijk met behulp van de QR-code (ABN AMRO) of in noodgevallen (ING). Raadpleeg de website van de betreffende bank voor de werkwijze. In de toekomst kunt u ook met contactloze pas of mobiele telefoon geld opnemen. Naar verwachting is dit eind 2023 beschikbaar voor klanten van banken die dit aanbieden.
 7. 7 Ik krijg beschadigd geld uit de automaat, wat nu? Alle biljetten in onze automaten zijn geschikt voor gebruik. Als u een gescheurd biljet plakt is het gewoon te gebruiken. Als u denkt dat de schade door de automaat komt, bel dan ons storingsnummer 088 22 74 100.
 8. 8 Kan ik beschadigde biljetten omwisselen? Beschadigde biljetten kunt u soms omwisselen bij De Nederlandsche Bank (DNB). U kunt beschadigde biljetten niet omwisselen bij een bank. Ondernemers zijn ook niet verplicht om beschadigde bankbiljetten aan te nemen. Lees meer over beschadigde biljetten op de site van DNB door hier te klikken.
 9. 9 Kan ik 5 eurobiljetten opnemen bij een geldmaat? Ja dat is mogelijk bij een geselecteerd aantal automaten. Deze zijn te vinden op de Locatiewijzer, Per transactie is het mogelijk om een beperkt aantal biljetten van vijf euro op te nemen. De zakelijke klant die behoefte heeft aan grotere hoeveelheden kan hierover zelf afspraken maken met bijvoorbeeld een waarde transporteur.
 10. 10 Waarom zitten er geen biljetten van 100 euro in een geldmaat? In onze geldmaten zitten biljetten van 10, 20 en 50 euro omdat dat de meest gebruikte biljetten zijn.
 11. 11 Kan iedereen biljetten storten bij een geldmaat? Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen biljetten storten bij een geldmaat. Klanten van andere banken niet.
 12. 12 Kost het storten van biljetten geld? Uw bank bepaalt hoeveel u daarvoor betaalt. Kijk voor de verschillende tarieven op de site van uw bank.
 13. 13 Kun je ook losse biljetten storten bij een geldmaat? Bij veel van onze geldmaten is het mogelijk om losse biljetten te storten. Deze automaten staan binnen en buiten. Wilt u uw (losse) biljetten liever binnen storten? Op de Locatiewijzer staat bij welke automaten dit mogelijk is. Kies in het filter voor Geldmaat en Biljetten storten en dan voor: Automaten die binnen staan.
 14. 14 Wat moet ik doen als de automaat mijn biljetten niet accepteert? Controleer of de bankbiljetten onbeschadigd zijn. Haal alles wat geen bankbiljet is zoals elastiekjes of paperclips tussen de biljetten vandaan.
 15. 15 Hoe vaak kan ik biljetten storten U kunt zo vaak storten als uw bank dat toestaat.
 16. 16 Hoeveel biljetten kan ik storten? Uw bank bepaalt wat het maximumbedrag is dat u kunt storten. De invoerlade van de automaten kan maximaal 200 biljetten tegelijk verwerken. Wilt u meer biljetten storten, dan doet u dat in een volgende ronde. Kijk voor meer informatie over het maximumbedrag dat u kunt storten op de site van uw bank.
 17. 17 Heb ik mijn pas en mijn pincode nodig voor een storting? Ja, voor het storten van biljetten hebt u uw pas en uw pincode nodig.
 18. 18 Hoelang duurt het voor mijn storting op mijn rekening staat? Uw storting staat direct op uw rekening. Als er twijfels zijn over de echtheid van de biljetten, dan kan een deel van het bedrag later worden bijgeschreven. Als u daarover vragen heeft, neem dan contact op met uw bank.
 19. 19 Het bedrag op de bon klopt niet, wat moet ik doen? Als het bedrag op uw bon niet klopt, dan adviseren wij u contact op te nemen met uw bank.
 20. 20 Vermoedelijk valse biljetten in uw storting? Als in uw storting biljetten zitten die vermoedelijk vals zijn dan neemt de automaat deze biljetten in. Op het scherm staat de mededeling: “Let op er zijn vermoedelijk valse biljetten aangetroffen. Deze worden niet op uw rekening bijgeschreven.” Ook op uw stortbon staat deze tekst. Op uw stortbon staat ook hoeveel en welke biljetten ingenomen zijn. Als er vermoedelijk vals geld in uw storting wordt gevonden hoeft u zelf niets te doen. De biljetten worden allereerst door Geldmaat onderzocht en daarna door de Nederlandse Bank (DNB). Onderzoek door Geldmaat Wij controleren de biljetten met behulp van speciale apparatuur. Als ze toch echt blijken te zijn dan krijgt u ze alsnog op de rekening bijgeschreven van de bankpas waarmee u het geld hebt gestort. Onderzoek door De Nederlandsche Bank (DNB) Als ook wij niet kunnen vaststellen of de biljetten echt zijn, worden ze verplicht doorgestuurd naar DNB. Zij onderzoeken de biljetten en sturen de uitkomst hiervan binnen 30 werkdagen naar uw bank. Uw bank neemt dan contact met u op. Zijn de biljetten echt dan worden ze bijgeschreven op de rekening van de bankpas waarmee u het geld hebt gestort. Zijn ze vals dan wordt niets bijgeschreven en ontvangt u hiervan bericht van uw bank. U krijg de valse biljetten niet terug. Vals geld Heeft u vals geld ontvangen? Als u nog weet van wie of waar u het valse geld ontvangen heeft, ga dan naar de politie. Weet u niet van wie u het valse geld ontvangen heeft, lever het dan in bij De Nederlandsche Bank (DNB). Vals geld is niets waard, u ontvangt dus geen vergoeding. Heeft u vals geld in uw bezit, gebruik het dan niet. Het betalen met vals geld is strafbaar. Twijfelt u over de echtheid van de bankbiljetten? Check dan de echtheidskenmerken op de site van De Europese Centrale Bank door hier te klikken. Beschadigde biljetten Beschadigde biljetten kunt u soms omwisselen bij De Nederlandsche Bank (DNB). U kunt beschadigde biljetten niet omwisselen bij een bank. Ondernemers zijn ook niet verplicht om beschadigde bankbiljetten aan te nemen. Lees meer over beschadigde biljetten op de site van DNB door hier te klikken.
 21. 21 Wat moet ik doen als mijn storting is vastgelopen? Tijdens een transactie kan het gebeuren dat een storting vastloopt. In dat geval krijgt u hiervan een melding te zien op het scherm. Als uw geld hierbij is vastgelopen dient u contact op te nemen met uw bank. Uw bank zal het incident registreren en hierna kan onderzoek volgen, waarbij het doel is uw vastgelopen geld netjes te achterhalen en op uw rekening bij te schrijven.
 22. 22 Zit er ook een spraakfunctie op de stortautomaten? Op sommige automaten zit spraakondersteuning. Op de Locatiewijzer kunt u een stortautomaat met spraakondersteuning vinden.
 • Biljetten
 • Munten
 • Sealbags
 • Geldautomaten
 • Algemeen
 1. 1 Hoeveel geld kan ik opnemen bij een geldmaat? U kunt in principe zoveel geld opnemen als u met uw eigen bank afspreekt (de paslimiet). De uitgiftelade van de automaten kan een maximaal aantal biljetten tegelijk verwerken. Wilt u meer opnemen dan dit aantal, dan kunt u dat in meerdere transacties doen. Voor meer informatie over het maximale bedrag dat u kunt opnemen adviseren wij u contact op te nemen met uw bank.
 2. 2 Moet ik betalen voor het opnemen van biljetten? Het opnemen van biljetten is gratis bij gebruik van een pas uit een land in de eurozone*. Wie een pas gebruikt uit een land buiten de eurozone, betaalt een toeslag van 4 euro per transactie. Geldmaat biedt mensen met een pas uit een land met een andere valuta dan euro de mogelijkheid te kiezen voor DCC (Dynamic Currency Conversion). De automaat rekent de opname om in de valuta van de pas, zodat mensen de waarde van het opgenomen bedrag in eigen valuta kunnen zien. Geldmaat brengt hiervoor kosten in rekening. Mensen die van deze optie gebruikmaken, hoeven de toeslag van 4 euro niet te betalen. *met eurozone wordt hier bedoeld alle landen die zijn aangesloten bij SEPA, Single Euro Payments Area. Dit is een initiatief van landen en regeringen van de Europese Unie, dat bankoverschrijvingen in euro’s vereenvoudigt. Aangesloten landen zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. De 3 EER-landen Noorwegen, Liechtenstein en IJsland, en ook Zwitserland, Monaco en Groot-Brittannië blijven SEPA-landen.
 3. 3 Mijn geld is ingeslikt door een geldautomaat, wat nu? Neem contact op met uw eigen bank als een geldautomaat uw geld inneemt. Uw bank lost het voor u op.
 4. 4 Er is een verkeerd bedrag van mijn rekening afgeschreven, wat moet ik doen? Neem contact op met uw eigen bank als u een vraag heeft over uw rekening. Geldmaat kan de gegevens van uw rekening niet zien.
 5. 5 Ik wil zonder pas biljetten opnemen en/of storten, maar ik kan de QR-code niet scannen, wat moet ik doen? Het scannen van de code is alleen geschikt voor klanten van banken die dit hebben geactiveerd. Neem contact op met uw bank om na te gaan of uw bank dit aanbiedt. Zij kunnen ook met u kijken wat er misgaat.
 6. 6 Kan ik zonder pas biljetten opnemen bij een geldmaat? Dit is nu nog alleen mogelijk met behulp van de QR-code (ABN AMRO) of in noodgevallen (ING). Raadpleeg de website van de betreffende bank voor de werkwijze. In de toekomst kunt u ook met contactloze pas of mobiele telefoon geld opnemen. Naar verwachting is dit eind 2023 beschikbaar voor klanten van banken die dit aanbieden.
 7. 7 Ik krijg beschadigd geld uit de automaat, wat nu? Alle biljetten in onze automaten zijn geschikt voor gebruik. Als u een gescheurd biljet plakt is het gewoon te gebruiken. Als u denkt dat de schade door de automaat komt, bel dan ons storingsnummer 088 22 74 100.
 8. 8 Kan ik beschadigde biljetten omwisselen? Beschadigde biljetten kunt u soms omwisselen bij De Nederlandsche Bank (DNB). U kunt beschadigde biljetten niet omwisselen bij een bank. Ondernemers zijn ook niet verplicht om beschadigde bankbiljetten aan te nemen. Lees meer over beschadigde biljetten op de site van DNB door hier te klikken.
 9. 9 Kan ik 5 eurobiljetten opnemen bij een geldmaat? Ja dat is mogelijk bij een geselecteerd aantal automaten. Deze zijn te vinden op de Locatiewijzer, Per transactie is het mogelijk om een beperkt aantal biljetten van vijf euro op te nemen. De zakelijke klant die behoefte heeft aan grotere hoeveelheden kan hierover zelf afspraken maken met bijvoorbeeld een waarde transporteur.
 10. 10 Waarom zitten er geen biljetten van 100 euro in een geldmaat? In onze geldmaten zitten biljetten van 10, 20 en 50 euro omdat dat de meest gebruikte biljetten zijn.
 11. 11 Kan iedereen biljetten storten bij een geldmaat? Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen biljetten storten bij een geldmaat. Klanten van andere banken niet.
 12. 12 Kost het storten van biljetten geld? Uw bank bepaalt hoeveel u daarvoor betaalt. Kijk voor de verschillende tarieven op de site van uw bank.
 13. 13 Kun je ook losse biljetten storten bij een geldmaat? Bij veel van onze geldmaten is het mogelijk om losse biljetten te storten. Deze automaten staan binnen en buiten. Wilt u uw (losse) biljetten liever binnen storten? Op de Locatiewijzer staat bij welke automaten dit mogelijk is. Kies in het filter voor Geldmaat en Biljetten storten en dan voor: Automaten die binnen staan.
 14. 14 Wat moet ik doen als de automaat mijn biljetten niet accepteert? Controleer of de bankbiljetten onbeschadigd zijn. Haal alles wat geen bankbiljet is zoals elastiekjes of paperclips tussen de biljetten vandaan.
 15. 15 Hoe vaak kan ik biljetten storten U kunt zo vaak storten als uw bank dat toestaat.
 16. 16 Hoeveel biljetten kan ik storten? Uw bank bepaalt wat het maximumbedrag is dat u kunt storten. De invoerlade van de automaten kan maximaal 200 biljetten tegelijk verwerken. Wilt u meer biljetten storten, dan doet u dat in een volgende ronde. Kijk voor meer informatie over het maximumbedrag dat u kunt storten op de site van uw bank.
 17. 17 Heb ik mijn pas en mijn pincode nodig voor een storting? Ja, voor het storten van biljetten hebt u uw pas en uw pincode nodig.
 18. 18 Hoelang duurt het voor mijn storting op mijn rekening staat? Uw storting staat direct op uw rekening. Als er twijfels zijn over de echtheid van de biljetten, dan kan een deel van het bedrag later worden bijgeschreven. Als u daarover vragen heeft, neem dan contact op met uw bank.
 19. 19 Het bedrag op de bon klopt niet, wat moet ik doen? Als het bedrag op uw bon niet klopt, dan adviseren wij u contact op te nemen met uw bank.
 20. 20 Vermoedelijk valse biljetten in uw storting? Als in uw storting biljetten zitten die vermoedelijk vals zijn dan neemt de automaat deze biljetten in. Op het scherm staat de mededeling: “Let op er zijn vermoedelijk valse biljetten aangetroffen. Deze worden niet op uw rekening bijgeschreven.” Ook op uw stortbon staat deze tekst. Op uw stortbon staat ook hoeveel en welke biljetten ingenomen zijn. Als er vermoedelijk vals geld in uw storting wordt gevonden hoeft u zelf niets te doen. De biljetten worden allereerst door Geldmaat onderzocht en daarna door de Nederlandse Bank (DNB). Onderzoek door Geldmaat Wij controleren de biljetten met behulp van speciale apparatuur. Als ze toch echt blijken te zijn dan krijgt u ze alsnog op de rekening bijgeschreven van de bankpas waarmee u het geld hebt gestort. Onderzoek door De Nederlandsche Bank (DNB) Als ook wij niet kunnen vaststellen of de biljetten echt zijn, worden ze verplicht doorgestuurd naar DNB. Zij onderzoeken de biljetten en sturen de uitkomst hiervan binnen 30 werkdagen naar uw bank. Uw bank neemt dan contact met u op. Zijn de biljetten echt dan worden ze bijgeschreven op de rekening van de bankpas waarmee u het geld hebt gestort. Zijn ze vals dan wordt niets bijgeschreven en ontvangt u hiervan bericht van uw bank. U krijg de valse biljetten niet terug. Vals geld Heeft u vals geld ontvangen? Als u nog weet van wie of waar u het valse geld ontvangen heeft, ga dan naar de politie. Weet u niet van wie u het valse geld ontvangen heeft, lever het dan in bij De Nederlandsche Bank (DNB). Vals geld is niets waard, u ontvangt dus geen vergoeding. Heeft u vals geld in uw bezit, gebruik het dan niet. Het betalen met vals geld is strafbaar. Twijfelt u over de echtheid van de bankbiljetten? Check dan de echtheidskenmerken op de site van De Europese Centrale Bank door hier te klikken. Beschadigde biljetten Beschadigde biljetten kunt u soms omwisselen bij De Nederlandsche Bank (DNB). U kunt beschadigde biljetten niet omwisselen bij een bank. Ondernemers zijn ook niet verplicht om beschadigde bankbiljetten aan te nemen. Lees meer over beschadigde biljetten op de site van DNB door hier te klikken.
 21. 21 Wat moet ik doen als mijn storting is vastgelopen? Tijdens een transactie kan het gebeuren dat een storting vastloopt. In dat geval krijgt u hiervan een melding te zien op het scherm. Als uw geld hierbij is vastgelopen dient u contact op te nemen met uw bank. Uw bank zal het incident registreren en hierna kan onderzoek volgen, waarbij het doel is uw vastgelopen geld netjes te achterhalen en op uw rekening bij te schrijven.
 22. 22 Zit er ook een spraakfunctie op de stortautomaten? Op sommige automaten zit spraakondersteuning. Op de Locatiewijzer kunt u een stortautomaat met spraakondersteuning vinden.
 1. 1 Ik kan mijn transactie op de muntrolautomaat niet afronden. De knop Afronden werkt niet. Klanten met een bankpas van ING zijn verplicht een minimum van 20 muntrollen per transactie af te nemen, voor klanten met een bankpas van ABN AMRO geldt een minimum van 10 muntrollen per transactie. Wanneer u minimaal dit aantal muntrollen invoert, komt de knop Afronden beschikbaar en kunt u uw transactie afronden.
 2. 2 Kost het storten van munten geld? Het storten van munten is niet gratis. Uw bank bepaalt hoeveel u moet betalen. Dit kunt u opzoeken op de website van uw bank. De kosten worden achteraf door uw bank in rekening gebracht op de betaalrekening die u gebruikt heeft.
 3. 3 Hoeveel munten kan ik storten? U kunt zoveel storten als u wilt, maar de invoerlade van de automaat kan ongeveer maximaal 900 munten tegelijk verwerken. Als de invoerlade vol is, gaat hij dicht, wordt geleegd en gaat weer open zodat u de rest van uw munten kunt storten. Op het scherm van de automaat staat precies wat u moet doen.
 4. 4 De stortautomaat accepteert mijn pas niet, wat is er aan de hand Alleen als u klant van de ABN AMRO, ING en Rabobank bent, kunt u de Geldmaat stortautomaten gebruiken
 5. 5 Kan ik ook buitenlandse munten storten? Nee, u kunt alleen euromunten storten.
 6. 6 Kan ik munten storten op de rekening van iemand anders? Nee, u kunt geen munten storten op de rekening van iemand anders. U kunt alleen op uw eigen rekening storten met uw betaalpas en pincode.
 7. 7 Kan ik ook munten storten bij een stortautomaat voor biljetten? Nee, het is niet mogelijk om munten te storten bij stortautomaten voor biljetten.
 8. 8 Het bedrag op de bon klopt niet, wat moet ik doen? Als het bedrag op de bon niet klopt neem dan contact met ons op via: 088-1104100, Bereikbaar: ma – vr 08.00-18.00 uur. za 09:00-18:00 zondag 10:00-18:00 (uitgezonderd nationale feestdagen).
 9. 9 Wat moet ik doen als mijn storting is vastgelopen? Tijdens een transactie kan het gebeuren dat een storting vastloopt. In dat geval krijgt u hiervan een melding te zien op het scherm. Als uw geld hierbij is vastgelopen n eem dan contact met ons op via: 088-1104100, Bereikbaar: ma – vr 08.00-18.00 uur. za 09:00 – 18:00 zondag 10:00 en 18:00 (uitgezonderd nationale feestdagen).
 10. 10 Hoe herken ik een opname of een storting bij een geldmaat op mijn afschrift? Op het afschrift staat GM voor het nummer van de automaat, daarna de datum en de tijd van de opname of storting en tot slot het adres van de automaat.
 11. 11 Ik heb een vraag over het gebruik van de muntautomaten aan wie kan ik deze stellen? Heeft u een vraag of opmerking over het gebruik van de muntautomaten? Neem dan contact op met de klantenservice via: 088-1104100,
 12. 12 Kost het opnemen van munten geld? Het opnemen van munten is niet gratis. Uw bank bepaalt hoeveel u moet betalen. Dit kunt u opzoeken op de website van uw bank. De kosten zijn zichtbaar op het scherm van de automaat, en worden direct bij de transactie verrekend.
 13. 13 Hoeveel muntrollen kun je opnemen? In principe kunt u net zoveel muntrollen opnemen als uw saldo en paslimiet toestaan. Wel is er een technische beperking; er passen tien muntrollen in het uitgiftebak. Als u meer dan tien rollen opneemt, moet u telkens de uitgiftebak leeghalen. Afhankelijk van de bank waar u bankiert, kan er door de bank een minimum of maximum op te nemen aantal muntrollen ingesteld zijn.
 14. 14 Welke muntrollen zitten er in de automaat? In de automaat zitten muntrollen met 5c – 10c – 20c – 50c – €1 en €2.
 15. 15 Wat is het bedrag per rol voor de verschillende munten? In de rollen zit verschillende waarde 5c – 50 stuks – waarde €2,50 10c – 40 stuks – waarde €4,00 20c – 40 stuks – waarde €8,00 50c – 40 stuks – waarde €20,00 €1 – 25 stuks – waarde €25,00 €2 – 25 stuks – waarde €50,00
 16. 16 Hoelang duurt het voordat een muntopname van mijn rekening is geschreven? Het opnamebedrag wordt direct van uw rekening geschreven, evenals de door uw bank in rekening gebrachte kosten.
 17. 17 Zit er ook een spraakfunctie op de stortautomaten? Op de stortautomaten zit geen spraakfunctie.
 18. 18 Kan ik zonder pas munten opnemen en/of storten bij een geldmaat? Het is niet mogelijk om zonder pas munten op te nemen of te storten bij een geldmaat.
 1. 1 Moet ik sealbags van Geldmaat gebruiken? Nee, u houdt de sealbags van uw eigen bank.
 2. 2 Moet ik me aanmelden bij Geldmaat voor het gebruik van de sealbagautomaat? Nee, alleen de automaat wordt een geldmaat. Alle andere handelingen blijft u bij uw eigen bank doen.
 3. 3 Wat doe ik als ik het niet eens ben met het bijgeschreven bedrag van een sealbag? Alle vragen die u heeft over uw storting stelt u aan uw eigen bank.
 4. 4 Kan ik bij alle sealbagautomaten terecht? Als u een sealbagcontract bij ABN AMRO, ING of Rabobank heeft, kunt u bij alle Geldmaat-sealbagautomaten terecht.
 5. 5 Ik wil sealbags gaan gebruiken, hoe regel ik dat? U kunt dit aanvragen bij uw bank. Op de website van uw bank staat alle informatie over het afsluiten van een sealbagcontract.
 6. 6 Hoe werkt het afstorten van een sealbag? Bent u ondernemer en wilt u geld afstorten in een sealbagautomaat van Geldmaat? Sluit dan een sealbagcontract af met ABN AMRO, ING of Rabobank. Informatie daarover staat op de websites van deze banken. Alle Geldmaat sealbagautomaten werken op dezelfde manier, Een uitleg over de werking van de sealbagautomaat vindt u hier,
 1. 1 Wat doe ik als de geldautomaat buiten gebruik is? Bel met ons storingsnummer 088 22 74 100 (24/7) en geef het nummer van de automaat door. Wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Op de locatiewijzer vindt u een andere geldautomaat bij u in de buurt. Voor een storing bij een Geldmaat muntenautomaat kunt u contact met ons opnemen via: 088-1104100, Bereikbaar: ma – vr 09.00-20.00 uur. Op zaterdag van 09.00-18.00 uur en op zondag van 10.00-18.00 uur (uitgezonderd nationale feestdagen).
 2. 2 Waarom zijn sommige geldmaten buiten werking? Het komt voor dat een automaat buiten werking is. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vaak is een automaat na een of enkele dagen weer beschikbaar, soms duurt het langer. Op onze locatiewijzer geven we aan of een automaat beschikbaar is. Meest voorkomende situatie is dat de opnameautomaat leeg is. Geldopnames kennen pieken en dalen. Een piek kan lokaal bijvoorbeeld ontstaan als er een evenement zoals een kermis of braderie is. Landelijk kunnen pieken ontstaan bij feestdagen met veel evenementen (Koningsdag), op momenten dat vakantiegeld, salaris of uitkeringen worden uitbetaald en in periodes/gebieden met veel toerisme. Geldmaat en haar waardetransporteur doen er uiteraard alles aan om de impact van pieken zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast kunnen er redenen zijn waardoor een automaat langdurig buiten gebruik is. Bijvoorbeeld het vervangen van een defect onderdeel of verbouwing van de locatie. Wat kunt u zelf doen?
  • Neem bij te verwachten drukte rond feestdagen en evenementen zoveel mogelijk vooraf contant geld op of betaal (contactloos) met bankpas.
  • Stel opname van contant geld uit tot de drukte voorbij is, als dat mogelijk is.
  • Voorkom teleurstelling en check vooraf of een automaat beschikbaar is, via onze locatiewijzer

  Wanneer werkt de automaat weer? Dit is afhankelijk van de oorzaak, de omstandigheden en de beschikbaarheid van onze waardetransporteur. Waardetransport heeft, zoals veel andere branches, te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Piekbelasting is moeilijk te voorkomen, omdat er vrijwel geen extra arbeidskrachten beschikbaar zijn.

  • Een automaat die leeg is, wordt op basis van reguliere schema’s op korte termijn gevuld.
  • Een automaat met een technisch probleem kan langer dan gebruikelijk uit roulatie zijn.
  • Een automaat waar werkzaamheden gepland zijn in of rond de automaat, kan geruime tijd uit roulatie zijn.
 3. 3 Wat is een Geldmaatwinkel? In de Geldmaatwinkel kan je: biljetten opnemen, biljetten storten en sealbags storten. In een aantal Geldmaatwinkels is het ook mogelijk om munten op te nemen en te storen. Via de locatiewijzer kunt u zien waar de Geldmaatwinkels zich bevinden en welke diensten er per locatie worden aangeboden. Wij accepteren alle bankkaarten en bekende creditcards voor het opnemen van biljetten. Het opnemen en storten van munten, het storten van biljetten en het gebruik van sealbagautomaten is alleen voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak.
 4. 4 Wat zijn de openingstijden van een Geldmaatwinkel? De openinstijden van de Geldmaatwinkels zijn terug te vinden op de locatiewijzer via de knop ”filter” en door vervolgens die optie ”Geldmaatwinkels” te selecteren.
 5. 5 Waar kan ik een Geldmaatwinkel vinden? De Geldmaatwinkels zijn terug te vinden op de locatiewijzer door via de knop ”filter” de optie ”Geldmaatwinkels” te selecteren.
 6. 6 Hoe herken ik een Geldmaatwinkel? Op de locatie staat groot het Geldmaat-logo op de gevel van de winkel. De winkel is uitgevoerd in Geldmaat huisstijl. Alle aanwezige geldmaten hebben dezelfde uitstraling en werken hetzelfde. Geldmaten herkent u aan de gele kleur.
 7. 7 Ik weet niet precies hoe de automaten bij de Geldmaatwinkel werken, helpt een medewerker mij daarbij? Op dit moment is de Geldmaatwinkel onbemand. In de toekomst zal er sprake zijn van hulp op afstand. Wilt u hulp bij het opnemen van geld bij en geldmaat, dan verwijzen wij u naar een geldmaat plus assistentie locaties. Deze bevinden zich in een beperkt aantal winkels van Primera, Bruna en The Read Shop. Alle locaties met geldmaat plus assistentie staan op de locatiewijzer op Geldmaat.nl. U vindt ze door bij het filter onder Alle banken te kiezen voor: Geldmaat en vervolgens ‘Automaten met assistentie’ aan te vinken. Winkels die assistentie bieden herkent u ook aan de sticker op de deur of de etalage waarop staat: geldmaat plus assistentie.
 8. 8 Ik heb een visuele beperking, kan ik de geldmaten in de Geldmaatwinkel gebruiken? In de Geldmaatwinkel zijn er geleide strips op de vloeren. Bij de ontwikkeling van geldmaten houden we rekening met mensen die minder goed of niet kunnen zien. In de toekomst hebben alle geldmaten braille op het toetsenbord. De schermen van een geldmaat zijn goed leesbaar voor mensen die slecht kunnen zien. Op sommige automaten zit spraakondersteuning. Op de Locatiewijzer kunt u zien welke geldmaten in de geldmaatwinkel spraakondersteuning bieden.
 9. 9 Ik heb een lichamelijke beperking, kan ik de geldmaten gebruiken? De geldmaten voldoen aan de Europese regels om betaaldiensten bereikbaar te houden voor iedereen. In elke Geldmaatwinkel is één geldmaat ingericht op rolstoel- en scootmobielgebruikers.
 10. 10 Ik ben geen klant bij ABN AMRO, ING of Rabobank, kan ik wel gebruikmaken van de Geldmaatwinkel? Alle gebruikers kunnen biljetten opnemen. Wij accepteren alle bankkaarten en bekende creditcards voor het opnemen van biljetten. Het opnemen en storten van munten, het storten van biljetten en het gebruik van sealbagautomaten zijn alleen voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak.
 11. 11 Hoe zien de automaten van Geldmaat eruit? We nemen automaten van ABN AMRO, ING en Rabobank over. De buitenkant van de automaat krijgt een nieuw uiterlijk en we veranderen de schermen. Alle geldmaten hebben dezelfde uitstraling en werken hetzelfde. Geldmaten herkent u aan de gele kleur.
 12. 12 Hoe bepalen jullie waar de geldmaten komen? Veel automaten blijven op dezelfde plek staan. Als nieuwe plek kiezen we het liefst voor een plek in een winkelcentrum of in een winkel. Er moeten ook genoeg mensen in de buurt wonen. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen in Nederland binnen een straal van 5 kilometer geld kan opnemen. Verder zorgen we ervoor dat er genoeg automaten zijn waar je munten en biljetten stort, sealbags stort en munten opneemt.
 13. 13 Ik heb een visuele beperking, kan ik de geldmaten gebruiken? Bij de ontwikkeling van geldmaten houden we rekening met mensen die minder goed of niet kunnen zien. In de toekomst hebben alle geldmaten braille op het toetsenbord. De schermen van een geldmaat zijn goed leesbaar voor mensen die slecht kunnen zien. Op sommige automaten zit spraakondersteuning. In de Geldmaatwinkels is een blindengeleidestrook richting de eerste geldautomaat. Hulphonden zijn welkom in de Geldmaatwinkels. Op de Locatiewijzer kunt u een geldmaat met spraakondersteuning vinden.
 14. 14 Met welke passen kan ik geld opnemen bij geldmaten? Wij accepteren alle bankkaarten en bekende creditcards. Het opnemen en storten van munten, het storten van biljetten en het gebruik van sealbagautomaten zijn alleen voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak.
 15. 15 Heb ik mijn pas en mijn pincode nodig voor het storten en opnemen van munten? Ja, voor het storten en opnemen van munten hebt u uw betaalpas en pincode nodig.
 16. 16 Kost opnemen of storten bij een geldmaat geld? Heeft u een particuliere betaalrekening dan is het opnemen van biljetten met een bankpas meestal gratis. Het opnemen van biljetten met een zakelijke bankpas of met een creditcard kost in de meeste gevallen wel geld. Het opnemen en storten van biljetten en munten is dus niet altijd gratis. Uw bank bepaalt hoeveel u daarvoor betaalt.
 17. 17 Waar vind ik de geldmaten voor het storten en opnemen van munten? Op de locatiewijzer op Geldmaat.nl staan alle automaten voor het storten en opnemen van munten. Kijk hier voor de automaten voor het storten van munten. Hier vindt u de automaten voor het opnemen van munten.
 18. 18 Kan iedereen de muntautomaten van Geldmaat gebruiken? Rekeninghouders van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen hiervan gebruik maken. Per bank kunnen andere regels of voorwaarden voor gebruik gelden.
 19. 19 Kan ik zelf biljetten kiezen bij een geldmaat? Als u geld opneemt bij een geldmaat en u kiest voor; ‘ander bedrag, biljetkeuze’ dan kunt u zelf een bedrag invoeren. Daarna krijgt u drie opties met biljetten waaruit u kunt kiezen.
 20. 20 Ik ben geen klant bij ABN AMRO, ING of Rabobank, kan ik de geldmaten gebruiken? Iedereen kan biljetten opnemen bij een geldmaat. Dat kan zoveel en zo vaak als het saldo en de paslimiet dat toelaten. De limieten voor het gastgebruik vervallen voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Het opnemen en storten van munten, het storten van biljetten en het gebruik van sealbagautomaten zijn alleen voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak.
 21. 21 Waar vind ik een geldmaat plus assistentie bij mij in de buurt? Alle locaties met geldmaat plus assistentie staan op de locatiewijzer
 22. 22 Welke hulp kan ik verwachten bij een geldmaat met assistentie? U kunt vragen stellen over de werking van de automaat, een melding op het scherm van de automaat. Bijvoorbeeld:
  • hoe werkt de spraakondersteuning
  • hoe kan ik zelf de samenstelling van de biljetten kiezen
  • hoe stort ik geld
  • wie kan ik bellen bij een vraag over mijn storting?
 23. 23 Ik weet niet precies hoe de automaat werkt, helpt de medewerker mij daarbij? De medewerker kan uw vragen beantwoorden over de automaat. U moet zelf de automaat bedienen.
 24. 24 Kan ik bij iedere geldmaat bij een Bruna, Primera of The Read Shop assistentie krijgen? Niet iedere winkel biedt assistentie. In de Locatiewijzer kunt u opzoeken welke winkel bij u in de buurt assistentie biedt. Soms heeft de winkel ook een sticker op de deur of de etalage waarop staat: geldmaat plus assistentie.
 1. 1 Hoe herken ik een phishing bericht? Wees alert op internetfraude Heeft u een e-mail, sms-bericht, whatsappje of een telefoontje van Geldmaat ontvangen? Wees dan op uw hoede, mogelijk proberen internetcriminelen uw inlog- en betaalgegevens te achterhalen. Krijgt u een e-mail namens Geldmaat om bankgegevens aan ons te verstrekken? Doe dat dan niet. Geldmaat stuurt u geen e-mails, wij beschikken niet over uw e-mailadres. Klik niet op de linkjes die in de mail staan, u kunt daarmee ongemerkt een virus activeren. Stuur de e-mail naar [email protected] met de melding dat het hier mogelijk een poging tot internetfraude betreft. Geldmaat handelt de e-mail verder af. Verwijder de e-mail uit uw brievenbus en uit de verwijderde items. Krijgt u een telefoontje, sms’je of whatsappbericht van Geldmaat? Reageer er niet op. Geldmaat beschikt niet over uw telefoonnummer en zoekt geen contact met u. Geldmaat verstuurt geen berichten naar u en wij vragen u niet om uw pincode of rekeningnummer. We nemen ook geen passen in of verstrekken nieuwe passen. Wij zijn alleen eigenaar van de automaten en hebben geen persoonsgegevens van onze gebruikers. Wilt u meer weten over veilig bankieren en herkennen van valse berichten? Kijk dan op de website van uw bank of op veiligbankieren.nl van de Betaalvereniging Nederland.
 2. 2 Wat is cashtrapping en hoe voorkom ik dat? Criminelen proberen geld te onderscheppen bij geldautomaten, door een nep-uitgifteklep voor de echte klep te zetten. Het geld blijft daar steken en de klant krijgt het opgenomen geld niet uitgekeerd. Als de klant wegloopt, komen de criminelen in actie, nemen de nep-uitgifteklep en het onderschepte geld weg en gaan ervandoor. Hoe kun je zien of een automaat is voorzien van een nep-uitgifteklep? De klep lijkt veel op de echte klep, maar staat eroverheen. Daardoor is de klep veel dikker. Dit kun je het beste zien bij het toetsenbord. Zonder de nep-klep is het toetsenbord in zijn geheel te zien. De nep-klep valt daar een stukje overheen. Waar Kan Ik Contant Geld Storten Constateer je de afwijkende uitgifteklep bij een geldautomaat, bel 112. Ben je slachtoffer geworden van deze vorm van diefstal, neem contact op met je bank.
 3. 3 Veilig geld opnemen, hoe doe ik dat? Let bij het opnemen van geld op het volgende: • Laat niemand dicht bij u staan. • Laat u niet afleiden. • Scherm altijd de pincode af. • Laat u nooit door een vreemde helpen. • Let op het bedrag dat op het scherm staat. • Tel het geld niet te opvallend na. Voelt u zich niet veilig bij een automaat? Zoek dan een andere geldautomaat of kom later terug. Op de locatiewijzer ziet u geldautomaten bij u in de buurt.
 4. 4 Hoe ga ik veilig om met mijn bankpas en pincode?
  • Houd uw pincode geheim. Let erop dat tijdens het intoetsen van uw pincode niemand meekijkt.
  • Geef uw pincode niet door aan anderen.
  • Medewerkers van Geldmaat of de politie vragen nooit om uw pincode: niet per brief, mail of telefonisch. Geef deze daarom nooit af.
  • Schrijf uw pincode niet op. Als u de pincode niet kunt onthouden, dan mag u de pincode versleuteld noteren zodat anderen uw pincode niet kunnen achterhalen. Net als uw bank raadt Geldmaat u aan uw pincode uit het hoofd te leren.
  • Bewaar uw betaal- en bankpas(sen) zorgvuldig.
 5. 5 Wat zijn de gevolgen van de komst van Geldmaat voor mij? Behalve de naam en het uiterlijk verandert er weinig. • U houdt uw eigen bankpas. • Met elke bankpas en creditcard* geld opnemen bij een geldmaat. • U blijft klant bij uw eigen bank. • Alle automaten krijgen dezelfde uitstraling. • Zoveel en zo vaak geld opnemen als uw saldo en paslimiet toestaan.
 6. 6 Zijn mijn gegevens nu voor alle banken te zien? Alleen uw eigen bank kan uw gegevens zien. Verder niemand, ook Geldmaat niet.
 7. 7 Zijn particulieren en ondernemers voor hun contant geld nu klant bij Geldmaat? Particulieren en ondernemers blijven klant bij hun eigen bank. Iedereen blijft zijn bankzaken daar regelen.
 8. 8 Ik wil graag dat de automaat onder mijn woning verplaatst wordt, hoe regel ik dat?
 9. 9 Wat moet ik doen als ik geld vind in of bij de geldautomaat? Als u geld vindt in of bij de geldautomaat, moet u dat afgeven bij het gemeentehuis of het stadhuis van de gemeente waar u het vond. In Nederland is de gemeente verantwoordelijk voor gevonden voorwerpen. Kijk voor u het geld afgeeft op de website van de gemeente wat de plaatselijke regels zijn.
 10. 10 Mijn pas is ingeslikt, wat moet ik doen? Neem contact op met uw eigen bank als uw pas is ingeslikt. Ingeslikte passen worden voor de veiligheid vernietigd. Vraag daarom bij uw eigen bank een nieuwe bankpas aan. Pas ingeslikt omdat u moeite had om de pas uit de automaat te pakken? Dan is een hulpmiddel om de pas uit de automaat te pakken misschien iets voor u. Vraag bij uw bank naar dit hulpmiddel.
 11. 11 Mijn pas is geblokkeerd, wat nu? Neem contact op met uw eigen bank als er op de geldautomaat staat dat uw pas geblokkeerd is. Geldmaat heeft geen inzicht in uw bankgegevens.
 12. 12 Mijn saldo bekijken bij een geldmaat, kan dat? Klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen het saldo van hun betaalrekening bekijken bij een geldmaat opname automaat. Klanten van andere banken kunnen het saldo van hun betaalrekening bekijken bij een geldmaat wanneer hun eigen bank dit ondersteunt. U kunt dit navragen bij uw eigen bank.
 13. 13 Mijn pincode veranderen bij een geldmaat, hoe doe ik dat?
  Pincode veranderen ABN AMRO ING Rabobank
  Bankpas Ja Nee Nee
  Creditcard Nee Ja Ja

  ul>

 14. Klanten van ABN AMRO kunnen alleen de pincode van hun bankpas veranderen bij een geldmaat opname automaat.
 15. Klanten van ING en Rabobank kunnen alleen de pincode van hun creditcard veranderen bij een geldmaat opname automaat.
 16. Klanten van andere banken kunnen hun pincode veranderen bij een geldmaat opname automaat wanneer hun eigen bank dit ondersteunt. U kunt dit navragen bij uw eigen bank.
 17. Klanten van andere banken kunnen het saldo van hun betaalrekening bekijken bij een geldmaat opname automaat wanneer hun eigen bank dit ondersteunt. U kunt dit navragen bij uw eigen bank.
 18. Voor het veranderen van een pincode stopt u uw pas in de automaat en kiest voor ‘Pincode wijzigen’.
See also:  Wie Betaald Wat?

Hoeveel geld mag je overmaken naar familie?

Hoe maak ik gebruik van de schenkingsvrijstelling? – Die vraagt u aan in de aangifte schenkbelasting op Mijn Belastingdienst. Want u moet wél aangifte doen. U laat ons zo namelijk weten dat u deze vrijstelling u wilt gebruiken. Op dit moment kunt u nog geen online aangifte schenkbelasting voor 2023 doen.

Het kan wel op papier, met het aangifteformulier schenkbelasting 2023 (pdf), Wij informeren u via de website zodra de online aangifte beschikbaar is. Aangiften voor schenkingen in 2023 moeten vóór 1 maart 2024 bij ons binnen zijn. Inloggen op Mijn Belastingdienst U krijgt het geld van iemand anders en beslist zelf wat u ermee doet Iedereen mag u belastingvrij € 2.418 schenken.

U hoeft daarover geen aangifte schenkbelasting te doen. Zolang u maar in de gaten houdt dat u schenkingen van partners bij elkaar op moet tellen. Krijgt u bijvoorbeeld een bedrag van zowel uw oom als uw tante? Dan mag het totaalbedrag niet hoger zijn dan € 2.418.

 1. Rijgt u meer? Dan moet u aangifte doen.
 2. Schenkingen aan u en uw partner moet u meestal ook bij elkaar optellen.
 3. Hoe dat zit leest u bij Wie zijn partners voor de schenkbelasting? U krijgt het geld van iemand anders en gebruikt het voor een koophuis Wil iemand u helpen met een schenking voor de aankoop van een huis? Of geeft iemand u een groot bedrag voor de verbouwing van uw eigen woning? Als u tussen de 18 en 40 jaar bent, kan dat misschien belastingvrij.

De eenmalig verhoogde vrijstelling voor de eigen woning in 2023 is € 28.947.

Hoeveel spaargeld mag je hebben als je 65 bent?

Vermogen en AIO – U kunt een AIO-aanvulling krijgen als u niet méér eigen vermogen heeft dan u voor de bijstand (Participatiewet) mag hebben. Vermogen is bijvoorbeeld spaargeld, dure sieraden of een auto. Als u alleen woont geldt een maximumbedrag van € 7.605, en als u met uw partner of met een kind (jonger dan 18 jaar) woont € 15.210 (bedragen voor 2023).

See also:  Welches Xiaomi Hat Die Beste Kamera?

Hoe beveilig je cash geld?

Beveiligingskenmerken eurobiljetten –

Dankzij een speciaal drukproces voelen de bankbiljetten heel bijzonder aan. Als u het biljet tegen het licht houdt, ziet u het watermerk, de veiligheidsdraad en het doorzichtregister. Bij echte eurobiljetten zijn deze drie echtheidskenmerken zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde te zien. Aan de voorzijde ziet u de veranderende afbeelding in het foliehologram. Het foliehologram is streepvormig op coupures (biljetten) tot 20 euro en vierkant op coupures vanaf 50 euro. Als u het bankbiljet enigszins kantelt, ziet u bij coupures tot 20 euro aan de achterzijde de iriserende streep oplichten. Bij coupures vanaf 50 euro ziet u de kleur van de inkt omslaan.

Is geld storten bij ING gratis?

Voor het storten van contant geld kunnen er kosten voor de storting van toepassing zijn van € 6,00 per storting. Afhankelijk van je betaalpakket zijn de eerste X aantal stortingen met alleen biljetten per kalenderjaar gratis. Iedere extra storting met alleen biljetten in hetzelfde kalenderjaar kost € 6,00 per storting.

Kan je bij Gamma geld storten?

In veel GAMMA bouwmarkten zijn voortaan de muntgeldautomaten van Geldmaat te vinden. Zo kunnen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank bij ons terecht voor het storten en opnemen munten. In de meeste bouwmarkten zijn de muntgeldautomaten voor het storten van muntgeld geplaatst, sommige bouwmarkten hebben ook automaten om rollen muntgeld op te nemen.

Wat kost geld storten bij GWK?

Overboeken op een SNS rekening – Voor alle klanten van SNS Bank N.V. bestaat de mogelijkheid om gratis contant geld op een betaalrekening te storten. Klik voor meer informatie of kijk op de website van SNS Bank N.V. * Voor een overzicht van onze partners kunt u de lijst van aangesloten bedrijven raadplegen.