Modern Delhi

Tips, Recommendations, Ideas

Wie Betaald Wat?

Wie Betaald Wat
WieBetaaltWat is dé app voor het bijhouden, verrekenen, en afrekenen van groepsuitgaven. WBW is perfect voor vriendengroepen, families, huisgenoten, jaarclubs, verenigingen, collega’s, voetbalteams, hockeyteams, etc.

WieBetaaltWat Hoe werkt het?

Hoe werkt het? – “Stel je hebt vanavond de boodschappen betaald op een vakantie met vrienden. Je bewaart het bonnetje en thuis gekomen ga je naar Wiebetaaltwat.nl. Je maakt gratis een lijst aan en nodigt je vrienden uit via hun e-mailadres. Vervolgens vul je het bedrag op jouw bonnetje in en geef je aan wie er mee moet betalen aan de boodschappen.

Wie is wat verschuldigd?

1. Wat is WieBetaaltWat? – WieBetaaltWat is een online dienst en app waarmee je een lijst bij kunt houden van gezamenlijke uitgaven. Je kunt uitgaven invoeren en de balans van de groep bekijken. Als je een lijst verrekent, rekent WieBetaaltWat uit wie wat aan wie moet betalen.

Wie betaald wat via WhatsApp?

De ontvanger van het betaalverzoek krijgt via WhatsApp een link om via iDEAL te betalen. U heeft tevens de mogelijkheid een herinnering te sturen aan mensen die nog niet betaald hebben. Het geld staat wel alleen direct op de rekening van de ontvanger indien u allebei bij ABN Amro bankiert.

WieBetaaltWat alternatief?

Schulden tussen vrienden eenvoudig beheren – Kittysplit is de gemakkelijkste manier om de kosten tussen vrienden te delen. Tijdelijk. Geen registratie, geen wachtwoord en volledig gratis.

WieBetaaltWat Sovak?

Een deel van de kosten om bij ons te wonen, wordt betaald door de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Je betaalt ook zelf een eigen bijdrage om te kunnen wonen of werken bij SOVAK. Hoeveel dit is, bepaalt het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Dit bedrag is voor iedereen anders.

WieBetaaltWat Tikkie?

Wie Betaald Wat Foto: Pixabay Betaalverzoekenapp Tikkie komt met een nieuwe functie waarin groepen mensen gedeelde kosten kunnen verrekenen. Met Groepie, zoals de functie heet, kunnen meerdere mensen aangeven wat ze hebben betaald en berekent de app automatisch wat elk groepslid aan wie verschuldigd is. De functie van Tikkie, die Groepie heet, lijkt op de website Wie Betaalt Wat. Ook hier kan iedereen zijn bonnetjes invoeren voor bijvoorbeeld het eten of de drank. De app berekent vervolgens aan wie jij nog iets moet betalen of van wie jij nog geld krijgt. Op deze manier hoef je zelf niet ingewikkeld te doen. ABN AMRO denkt dat Groepie handig is voor bijvoorbeeld een vakantie met vrienden, avondje stappen of een vrijgezellenfeestje. De betaalapp wordt nu al vaak voor dat soort zaken gebruikt, merkt de bank aan de omschrijvingen die gebruikers invoeren als ze een betaalverzoek doen. Groupie ook voor langdurige uitgaven Maar ook ziet ABN AMRO nut van de functie voor langdurende uitgaven, zoals de boodschappen in een studentenhuis. ‘We verwachten dat Groepie veel gebruikt gaat worden’, zegt Rogier Brinker van Tikkie. ‘Schakelen tussen verschillende apps of tools voor kostenverrekening is niet nodig. Verrekenen gaat heel eenvoudig met een Tikkie.’ 8 miljoen mensen gebruiken Tikkie De populariteit van Tikkie neemt nog altijd toe. Onlangs werd het aantal van 8 miljoen actieve gebruikers gehaald. In totaal is er voor 16 miljard euro aan betalingen verricht met Tikkie. Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws. < Kijk hier voor agenda < Volg HeusdenNieuws ook via Facebook < Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden < Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website < Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Wat ben ik je schuldig?

verschuldigd – verschuldigd bijv.naamw. Uitspraak: als je iemand nog geld moet betalen Voorbeeld: `Ik ben hem nog honderd euro verschuldigd.`Synoniem: schuldig (1) iemand veel dankbaarheid verschuldigd zijn (iemand heel dankbaar moeten zij. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/verschuldigd

Wat is een verschuldigd bedrag?

‘Verschuldigde bedragen’ is de som van de bedragen aan rente en aflossingen die in dat jaar door u betaald (hadden moeten) zijn.

Is wie betaalt wat gratis?

WieBetaaltWat-app – Kosten verrekenen met een groep is een hele klus. Zeker als de uitgaven over een langere periode verspreid zijn, zoals tijdens een weekendje weg. Steeds schuiven met contanten hoeft niet meer en ook na elke kopje koffie een Tikkie sturen, is niet nodig.

 1. In de app WieBetaaltWat kan iedereen uit de groep bijhouden waarvoor hij betaald heeft en voor wie.
 2. U bepaalt zelf wanneer u de eindstand onderling verrekent.
 3. WieBetaaltWat is een gratis app, toont geen reclames en is te gebruiken in zowel de app als in de browser.
 4. Afrekenen kan onder andere via iDEAL.
See also:  Welches Xiaomi Hat Die Beste Kamera?

Download de app voor de iPad/iPhone of een Android -toestel.

Hoeveel stroom kost WhatsApp?

Overzicht dataverbruik per app – Hieronder hebben wij voor je op een rijtje gezet per app hoeveel data deze verbruikt.

App Geschat verbruik Maandelijks gemiddeld verbruik
Whatsapp 0,01 MB per tekstbericht 6,5 MB
Instagram 25 MB per 15 minuten 350 MB
Facebook 3 MB per check 500 MB
Youtube 5 MB per minuut 650 MB
Spotify 3 MB per nummer 1260 MB
Netflix 2 GB per uur 30 GB
Website openen 0,15 MB per pagina 250 MB
App downloaden 7 MB per app 56 MB
Google Maps 10 MB per half uur 150 MB

Let op: bovenstaande tabel geeft een schatting weer. Hoeveel MB’s er precies worden verbruikt, hangt o.a. af van wat er wordt geladen (alleen tekst, een afbeelding of een filmpje), in welke kwaliteit de foto of video wordt geladen en hoe lang je de app gebruikt.

Hoe is WhatsApp winstgevend?

Waar verdient WhatsApp geld mee? NOS Nieuws • donderdag 20 februari 2014, 07:39 • Aangepast donderdag 20 februari 2014, 13:43 Mensen met elkaar verbinden, dat is volgens het persbericht over de overname van WhatsApp door Facebook de gezamenlijke missie van de bedrijven.

 1. Maar het verdienmodel achter die missie is bij WhatsApp compleet anders dan bij Facebook.
 2. Facebook verdient bijna al zijn geld met de verkoop van advertenties.
 3. WhatsApp is juist 100 procent advertentievrij, een kenmerk waar de oprichters trots op zijn.
 4. Tegenwoordig weten bedrijven echt alles over jou, je vrienden en je interesses.

En ze gebruiken al deze kennis om advertenties te verkopen”, zei topman Jan Koum van WhatsApp een tijd terug in een blogpost. “Toen we samenkwamen om aan ons eigen project te beginnen, wilden we met iets komen dat niet het zoveelste advertentie-verkoopkanaal zou worden.” Koum zou op zijn bureau een geel post-it-briefje hebben met daarop het motto ‘Geen reclames, geen spelletjes, geen gimmicks’.

Tot nu toe heeft WhatsApp zich aan die belofte gehouden. De dienst verdient dus niks aan reclames, maar is dan ook in tegenstelling tot Facebook niet gratis. In de beginjaren van WhatsApp moesten gebruikers de app kopen voor een klein bedrag. Tegenwoordig is de app voor nieuwe gebruikers het eerste jaar gratis, maar daarna moeten ze jaarlijks 99 dollarcent betalen om WhatsApp te kunnen blijven gebruiken.

WhatsApp publiceert geen cijfers over de omzet en winst, maar het bedrijf verdient dus maximaal 1 dollar per gebruiker per jaar. In de praktijk zal dat een stuk minder zijn, omdat een deel van de gebruikers nog in het eerste gratis jaar zit en dus niks betaalt.

 1. En een ander deel heeft de app ooit gekocht en hoeft daarom geen jaarlijks abonnement te betalen.
 2. Ervan uitgaande dat WhatsApp niet opeens toch advertenties gaat plaatsen, heeft het bedrijf twee mogelijkheden om de inkomsten te verhogen.
 3. De eerste optie is om meer gebruikers aan zich binden.450 miljoen zijn het er nu en dagelijks komen er meer dan een miljoen gebruikers bij.

Facebook zegt dat het aantal gebruikers snel richting de 1 miljard gaat. De tweede mogelijkheid is het duurder maken van het abonnement. Dat is een makkelijke stap om meer te verdienen, maar brengt het gevaar met zich mee dat gebruikers WhatsApp juist verruilen voor gratis of goedkopere alternatieven.

Hoe dan ook, Facebook heeft geen 19 miljard dollar neergeteld om alleen maar een nieuwe inkomstenstroom aan te boren. Facebook krijgt het nu voor het zeggen bij een concurrent van zijn eigen berichtendienst en kan dus bepalen hoe WhatsApp zich verder ontwikkelt. Facebook zegt dat WhatsApp een zelfstandig bedrijf blijft met een eigen app.

Deel artikel: : Waar verdient WhatsApp geld mee?

Wie betaalt wat 25 cent?

Kosten bij de bank – Bij de bank betaal je transactiekosten. Die zijn gemiddeld tussen de € 0,05 en 0,25 cent per transactie. Dat zijn de kosten die de bank maakt om het geld te verwerken en op je rekening te storten. Een contante betaling kost je daarentegen gemiddeld € 0,29.

Wie betaald wat Apple?

◆ Eenvoudig groepsuitgaven verrekenen ◆ WieBetaaltWat – Splitser is dé app voor het bijhouden, verrekenen, en afrekenen van groepsuitgaven. WBW is perfect voor vriendengroepen, families, huisgenoten, jaarclubs, verenigingen, collega’s, voetbalteams, hockeyteams, etc.

 • Gebruik WBW tijdens: vakanties, dagjes en weekendjes weg, avondjes uit, bijhouden van een gezamenlijk huishouden, festivals, teamsporten en nog veel meer.
 • WieBetaaltWat is een stuk completer en een tikkie handiger in gebruik dan vergelijkbare apps in de store.
 • Bovendien maken al ruim ◆3 miljoen◆ mensen succesvol gebruik van WieBetaaltWat! === Hoe het werkt === • Log in of maak gratis een account aan • Maak een nieuwe lijst aan of neem deel aan een bestaande lijst • Nodige andere deelnemers uit op een lijst via Whatsapp, Messenger, SMS of E-mail • Iedere deelnemer kan groepsuitgaven en inkomsten toevoegen, wijzigen of verwijderen op een lijst • Bekijk tussenstanden van alle deelnemers via de balans • Sta je in de min? Tijd om de volgende groepsuitgave te betalen of iemand direct iets te betalen via de balans! === Alle uitgaven ingevoerd? === • Verreken de lijst en zie direct wie geld terug krijgt en wie moet betalen • Betaal overgebleven schulden af met PayPal of IDEAL, of deel een betaalverzoek via Whatsapp, Messenger, SMS of E-mail als je nog geld van mensen krijgt • Bekijk details van eerdere verrekeningen zoals: verrekende uitgaven, wie heeft al betaald en wie nog niet? • Maak een nieuwe lijst aan of ga verder met het invoeren van uitgaven op een bestaande lijst === Handige functies === • Nodig deelnemers direct uit voor een lijst uit via Whatsapp, Messenger, SMS of e-mail • Keuze uit meer dan 150 verschillende valuta bij het aanmaken van een nieuwe lijst, handig voor op reis! • Uitgaven in verschillende valuta bijhouden op dezelfde lijst • Voeg de uitgaven toe van andere lijst deelnemers • Verdeel uitgaven evenredig of juist aangepast over deelnemers • Voeg bij elke uitgave een afbeelding toe van bijvoorbeeld de bon of rekening • Voer negatieve bedragen in als er geld is ontvangen (b.v.

overgebleven groepspot, ontvangen borg of statiegeld) • Ingebouwde rekenmachine bij het invoeren van een uitgave • Klik op deelnemers op de lijst balans en bekijk totale uitgaven en kosten per deelnemer • Handige verrekening tab met alle eerdere verrekeningen van een lijst • Stuur betaalverzoeken via Whatsapp, Messenger, SMS of E-mail • Betaal schulden direct af met iDEAL of PayPal • Markeer reeds betaalde verrekeningen als betaald • Offline modus om ook op de meest afgelegen plekken uitgaven te kunnen invoeren • Dark Mode: Goed voor je batterij en beter voor je ogen! Heb je suggesties of vragen? Mail naar [email protected] NIEUW in build 4.0.3: • Verbeterde ondersteuning bij aangepaste lettergrootte • Gebruikers zonder profielfoto hebben nu verschillende kleuren voor beter overzicht • Verschillende bug fixes en verbeteringen === Met trots presenteren wij onze nieuwe app, WieBetaaltWat 4.0! === We hebben hard gewerkt aan een nieuwe en verbeterde versie van onze app.

Naast een flinke opfrisbeurt van het design is er ook een hoop nieuwe functionaliteit toegevoegd zoals: ◆ Eenvoudiger toevoegen van nieuwe uitgaven en nieuwe lijsten ◆ Mogelijkheid om uitgaven in verschillende valuta te kunnen bijhouden op dezelfde lijst ◆ Geïntegreerde rekenmachine functies bij het invoeren van een uitgave ◆ Inkomsten toevoegen op een lijst (b.v.

overgebleven groepspot, ontvangen borg of statiegeld) ◆ Aparte secties voor je lijsten, betalingen en account voor meer overzicht ◆ Laatste activiteit op een lijst direct zichtbaar voor al je lijsten ◆ Veeg over een lijst om snel een uitgave of deelnemer toe te voegen of om een lijst te verwijderen ◆ Verbeterde in app en push notificaties ◆ Dark Mode: Goed voor je batterij en beter voor je ogen! Veel plezier met de nieuwe app en heb je feedback voor ons? Laat het weten via: [email protected]

Wat is het verschil tussen een Tikkie en een betaalverzoek?

Hoe werkt Tikkie? – Tikkie is een gratis app waarmee gebruikers gemakkelijk geld terugvragen bij anderen. Bijvoorbeeld na een etentje met een groep of een uitstapje waarbij iemand (alle) kosten vooruit heeft betaald. Via de app maakt die persoon een betaalverzoek, ook wel een tikkie genoemd, voor het juiste bedrag.

 1. Dit verzoek wordt vervolgens via WhatsApp of sms verstuurd naar de mensen die nog moeten betalen.
 2. Vooral jongeren zeggen na het afrekenen vaak tegen elkaar: ‘Ik stuur je een tikkie’.
 3. In andere woorden: ‘Ik stuur je een betaalverzoek’.
 4. De mensen die moeten betalen hebben de app zelf niet nodig.
 5. Zij tikken op de link en betalen met iDEAL via hun eigen bank.

Tikkie is verbonden met het rekeningnummer van degene die het betaalverzoek verstuurt. Zo wordt geld gemakkelijk en snel overgemaakt. Hoewel de app van ABN AMRO is, kan iedereen hem gebruiken (dus ook klanten van andere banken). Overigens is Tikkie lang niet de enige manier om geld terug te vragen.

Kun je opgelicht worden als je een Tikkie stuurt?

‘Stuur me maar een Tikkie’. Wie kent het niet? Tikkie is enorm ingeburgerd om snel geld over te maken naar een bekende. Er kleeft echter ook een risico aan. De Fraudehelpdesk waarschuwt voor oplichters die de populaire betaal-app van de ABN-AMRO Bank nabouwen.

 1. Daarmee hengelen ze gegevens binnen waarmee ze bankrekeningen van hun slachtoffers kunnen plunderen.
 2. Met de combinatie WhatsApp, Tikkie en verkoopsite Marktplaats slaan geslepen oplichters vrij eenvoudig hun slag.
 3. Met een valse versie van Tikkie plukken ze betaalrekeningen leeg.
 4. Naar schatting worden elk jaar honderden mensen op deze manier slachtoffer van Tikkie fraude.

Zo ook Gerard Lukken lees hier hoe hij werd opgelicht via een Tikkie.

Is een Tikkie altijd veilig?

Is Tikkie veilig? Tikkie is mogelijk gemaakt door ABN AMRO en voldoet aan strenge veiligheidseisen. Een Tikkie betaalverzoekje ziet er altijd zo uit: https://tikkie.me/pay/ Als dit niet zo is, klik er dan niet op en meld het aan ons.

Hoe hoog mag bedrag Tikkie zijn?

Wat zijn de limieten van Tikkie? – Je betaalverzoek kan niet hoger zijn dan € 750 en je kunt per betaalverzoek maximaal 30 betalingen ontvangen. Per betaalverzoek kunnen vrienden je maximaal € 2.500 terugbetalen. Ook kun je per 24 uur in totaal maximaal € 2.500 ontvangen via Tikkie. Wil je Tikkie inzetten voor een donatiecampagne? Dit kan met Tikkie voor bedrijven. Je hebt dan meer mogelijkheden. Om je aan te melden, ga naar: doneren via Tikkie, Ook vind je hier meer informatie over hoe je de QR-code handig inzet en een campagne via social media opzet. Past Tikkie voor bedrijven niet bij jouw initiatief? Een alternatief is om een crowdfunding-pagina aan te maken via internet.

 • Hoe bereken je iets naar rato?

  Naar verhouding (naar rato) – Stel, jij verdient 2/3 en je partner 1/3 van jullie totale inkomen. Dan betaal jij 2/3 van de kosten die jullie maken en je partner 1/3. Dat heet ‘naar rato’ verdelen.

  WieBetaaltWat 25 cent?

  Kosten bij de bank – Bij de bank betaal je transactiekosten. Die zijn gemiddeld tussen de € 0,05 en 0,25 cent per transactie. Dat zijn de kosten die de bank maakt om het geld te verwerken en op je rekening te storten. Een contante betaling kost je daarentegen gemiddeld € 0,29.

  Hoe werkt Splitwise?

  Wat is Splitwise? – Toepassing wordt aanbevolen om uitgaven met iedereen te delen O Splitwise het is een app gratis gebruikt om uitgaven te registreren in groepen vrienden, reizen, familie en elk ander soort situatie waarin het nodig is om uitgaven te delen. Hiermee kunnen jij en andere groepsleden meerdere accounts toevoegen en bijhouden wie wie schuldig is.

  Hoe schrijf betaalt?

  1. Home
  2. Taalloket
  3. Betalen: betaald / betaalt

  ‘U betaalt te veel’ is goed. U is het onderwerp en daarom komt er een t achter de stam betaal.

  ‘U betaalt te veel’ is een zin die in de tegenwoordige tijd staat. Het onderwerp is u, en daarom komt er een t achter de stam betaal : u betaalt, Vergelijk bijvoorbeeld ‘U geeft te veel’ (ook: stam ( geef ) + t ). In deze zinnen zijn betaalt en geeft persoonsvormen, Dat zijn de werkwoordsvormen waarvan de vorm afhangt van het onderwerp.