Modern Delhi

Tips, Recommendations, Ideas

Serie Evil Waar Te Zien?

Serie Evil Waar Te Zien?

Ben je op zoek naar een enge en mysterieuze serie om te kijken? Dan moet je zeker de serie Evil eens proberen! Deze spannende dramaserie gaat over een team van onderzoekers dat paranormale verschijnselen onderzoekt. In de serie volg je de avonturen van psycholoog Kristen Bouchard, priester David Acosta en aannemer Ben Shakir terwijl ze geconfronteerd worden met demonen, bezetenheid en andere bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Evil is een Amerikaanse serie die werd gecreëerd door Robert King en Michelle King. De serie ging in première op 26 september 2019 en heeft sindsdien een grote groep fans verzameld. Met zijn intelligente verhaallijnen, sterke acteerprestaties en griezelige sfeer zal Evil je zeker op het puntje van je stoel houden.

Maar waar kun je Evil eigenlijk bekijken? Gelukkig is de serie op verschillende platforms beschikbaar. Je kunt Evil streamen op de streamingdienst van CBS, genaamd CBS All Access. Daarnaast is de serie ook te zien op Netflix en Amazon Prime Video. Dus of je nu al een abonnement hebt op een van deze diensten of je wilt een nieuwe serie ontdekken, je kunt Evil overal bekijken waar je maar wilt!

Dus pak een deken, dim de lichten en bereid je voor op een spannende en angstaanjagende kijksessie met de serie Evil. Laat je meeslepen in de duistere wereld van demonen en bovennatuurlijke verschijnselen en ontdek waarom deze serie zo’n grote hit is. Waar wacht je nog op? Zet Evil op je kijklijst en bereid je voor op een nacht vol spanning en sensatie!

Serie Evil – Waar te zien?

Ben je benieuwd waar je de serie Evil kunt bekijken? Hier vind je een overzicht van de verschillende streamingplatforms waar je de serie kunt vinden.

Netflix

Netflix

Netflix

 • Op Netflix kun je de serie Evil streamen in Nederland.
 • Je hebt een abonnement op Netflix nodig om toegang te krijgen tot de serie.
 • De serie is beschikbaar met Nederlandse ondertiteling.

Videoland

 • Op Videoland kun je ook de serie Evil kijken.
 • Om toegang te krijgen tot de serie heb je een abonnement op Videoland nodig.
 • De serie is beschikbaar met Nederlandse ondertiteling.

Amazon Prime Video

 • Op Amazon Prime Video is de serie Evil ook te zien.
 • Je hebt een abonnement op Amazon Prime Video nodig om de serie te kunnen bekijken.
 • De serie is beschikbaar met Nederlandse ondertiteling.

Ziggo

 • Als je een abonnement op Ziggo hebt, kun je de serie Evil kijken via Ziggo Movies & Series XL.
 • De serie is beschikbaar met Nederlandse ondertiteling.

Overzicht van streamingplatforms voor serie Evil:
Streamingplatform Abonnement nodig Ondertiteling
Netflix Ja Ja
Videoland Ja Ja
Amazon Prime Video Ja Ja
Ziggo Movies & Series XL Ja (bij Ziggo) Ja

Ontdek waar je de serie Evil kunt bekijken!

Ben je een fan van de serie Evil en wil je weten waar je de afleveringen kunt bekijken? Hier is een overzicht van de platforms waar je de serie kunt streamen.

Netflix

Je kunt de serie Evil streamen op Netflix. Dit populaire streamingplatform biedt een breed scala aan tv-series en films, waaronder Evil. Als je nog geen abonnement hebt, kun je er een afsluiten om toegang te krijgen tot de serie.

Videoland

Videoland is een ander streamingplatform waar je de serie Evil kunt bekijken. Het heeft een uitgebreide collectie van Nederlandse en internationale tv-series en films. Met een abonnement op Videoland kun je genieten van Evil en vele andere spannende shows.

Amazon Prime Video

Ben je lid van Amazon Prime? Dan kun je de serie Evil ook bekijken op Amazon Prime Video. Dit streamingplatform biedt een breed scala aan tv-series en films, waaronder Evil, die je kunt streamen met je Prime-lidmaatschap.

See also:  Waar Op Vakantie In September?

RTL XL

Als je in Nederland bent, kun je de serie Evil ook bekijken op RTL XL. Dit is een gratis streamingplatform waar je afleveringen van verschillende RTL-series kunt bekijken, waaronder Evil. Je kunt de afleveringen online bekijken op de website van RTL XL.

Met de bovenstaande platforms kun je genieten van de spannende serie Evil waar en wanneer je maar wilt. Kies het platform dat het beste bij jou past en begin met bingen!

Bekijk de serie Evil op SiteName

Wil je de serie Evil bekijken en ben je benieuwd waar je deze kunt streamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op SiteName kun je de serie Evil volgen. Hieronder vind je meer informatie over de serie en waar je deze kunt bekijken.

Over de serie Evil

Evil is een Amerikaanse drama- en thrillerserie die werd uitgezonden van 2019 tot heden. De serie is gemaakt door Robert King en Michelle King, bekend van onder andere The Good Wife. Evil volgt het verhaal van Kristen Bouchard, een psycholoog, en David Acosta, een priester-in-opleiding, die samen bovennatuurlijke en duistere mysteries onderzoeken. De serie combineert psychologische spanning met religieuze thema’s en bovennatuurlijke elementen.

Waar kun je Evil bekijken?

Je kunt de serie Evil bekijken op SiteName. Op onze website kun je alle afleveringen van Evil streamen. SiteName biedt een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan series en films. Je kunt Evil bekijken op je computer, tablet, smartphone of smart-tv. Mis geen enkel spannend moment van deze intrigerende serie!

Hoe kun je Evil bekijken op SiteName?

 1. Bezoek de website van SiteName.
 2. Zoek naar de serie Evil.
 3. Klik op de aflevering die je wilt bekijken.
 4. Geniet van de spannende avonturen van Kristen en David!

Andere series op SiteName

Niet alleen Evil, maar ook andere populaire series zijn te bekijken op SiteName. Hier zijn enkele suggesties:

 • The Good Wife
 • Breaking Bad
 • Stranger Things
 • Game of Thrones

Seriegegevens
Titel Genre Jaar
Evil Drama, Thriller 2019-heden

Stream de serie Evil online

Ben je op zoek naar een spannende serie om te kijken? Dan is Evil misschien wel iets voor jou! Deze psychologische horrorserie is nu beschikbaar om online te streamen. Hier zijn een aantal opties om de serie Evil te bekijken:

1. Netflix

Evil is beschikbaar op Netflix. Als je al een abonnement hebt, kun je de serie direct streamen. Als je nog geen Netflix-abonnement hebt, kun je een gratis proefperiode van 30 dagen starten om Evil en vele andere series en films te kunnen kijken.

2. Videoland

Voor Nederlandse kijkers is Evil ook beschikbaar op Videoland. Je kunt een abonnement nemen op Videoland om toegang te krijgen tot de serie. Videoland biedt een ruim assortiment aan Nederlandse en internationale series en films.

3. Amazon Prime Video

Als je een Amazon Prime-lid bent, kun je de serie Evil streamen op Amazon Prime Video. Met een Prime-lidmaatschap krijg je niet alleen toegang tot de serie, maar ook tot vele andere voordelen, zoals gratis bezorging van je bestellingen en gratis toegang tot een groot aanbod aan muziek en boeken.

4. Apple TV

Als je een Apple TV hebt, kun je Evil streamen via de Apple TV-app. Deze app biedt een breed scala aan films en series, waaronder Evil. Je kunt de app downloaden op je Apple TV en je abonneren op het Apple TV+-abonnement om toegang te krijgen tot de serie.

See also:  Waar Kan Ik Betalen Met Ticket Compliments - Edenred?

Met deze streamingopties hoef je nooit meer iets te missen van de spannende serie Evil. Veel kijkplezier!

Evil – Gratis kijken op SiteName

Informatie over de serie Evil

Evil is een populaire Amerikaanse televisieserie die draait om een team van experts die onverklaarbare gebeurtenissen onderzoeken. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 2019 en heeft sindsdien een grote schare fans verzameld.

De serie, gecreëerd door Michelle King en Robert King, combineert elementen van het bovennatuurlijke, mysterie en psychologische thriller. Het volgt het verhaal van Kristen Bouchard, een psycholoog die wordt gerekruteerd door David Acosta, een priester en expert in het demonische. Samen vormen ze een team met Ben Shakir, een technologische expert, en onderzoeken ze verschillende zaken die grenzen aan het bovennatuurlijke.

Evil kijken op SiteName

Als je Evil gratis wilt kijken, kun je terecht op SiteName. Deze website biedt een breed scala aan televisieseries en films die je gratis kunt streamen. Met een abonnement op SiteName kun je Evil en andere populaire series bekijken zonder extra kosten.

Hieronder volgt een stappenplan om Evil te bekijken op SiteName:

 1. Ga naar de website SiteName.com
 2. Maak een account aan of log in op je bestaande account
 3. Zoek naar “Evil” in de zoekbalk
 4. Klik op de titel van de serie om naar de pagina van Evil te gaan
 5. Kies een aflevering die je wilt bekijken
 6. Klik op de afspeelknop om de aflevering te starten

Op SiteName kun je Evil en andere populaire series in hoge kwaliteit bekijken. Je kunt de serie op elk gewenst moment streamen, zolang je een internetverbinding hebt.

Conclusie

Evil is een spannende televisieserie die gratis te bekijken is op SiteName. Met een account op SiteName kun je genieten van de avonturen van Kristen, David en Ben terwijl ze onverklaarbare gebeurtenissen onderzoeken. Volg het stappenplan hierboven om Evil te starten en beleef de spanning en mysterie van deze populaire serie!

Ontdek waar je Evil kunt streamen

Evil is een populaire televisieserie die over de hele wereld fans heeft. Als je wilt weten waar je Evil kunt streamen, dan heb je geluk! Hieronder vind je een lijst van streamingdiensten waar je deze geweldige serie kunt bekijken.

Netflix

Netflix is een van de meest populaire streamingdiensten ter wereld en biedt een breed scala aan TV-series en films. Je kunt Evil streamen op Netflix en genieten van alle spanning en griezelige momenten die de serie te bieden heeft.

Videoland

Voor de Nederlandse kijkers is Videoland een geweldige optie om Evil te streamen. Videoland is een streamingdienst die een uitgebreide selectie van Nederlandse en internationale series en films aanbiedt. Je kunt Evil bekijken op Videoland en je laten meeslepen door de mysterieuze verhalen.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is een populaire streamingdienst waar je Evil kunt vinden. Met een abonnement op Amazon Prime Video heb je toegang tot een breed scala aan TV-series, films en documentaires. Evil is beschikbaar op Amazon Prime Video, waardoor je de serie kunt streamen wanneer je maar wilt.

Ziggo Movies & Series

Als je een Ziggo-abonnee bent, heb je geluk! Ziggo Movies & Series biedt Evil aan als onderdeel van hun uitgebreide aanbod van films en series. Je kunt Evil streamen op Ziggo Movies & Series en genieten van de spannende verhalen en geweldige acteerprestaties.

See also:  Waar Naar Toe In Limburg?

Kijk.nl

Als je in Nederland woont, kun je Evil ook streamen op Kijk.nl. Kijk.nl is een streamingplatform van Talpa, waar je een verscheidenheid aan Nederlandse en internationale tv-programma’s kunt bekijken. Evil is te vinden op Kijk.nl, zodat je de serie kunt bingewatchen en genieten van al zijn duistere charmes.

Dit zijn slechts enkele van de streamingdiensten waar je Evil kunt streamen. Of je nu een abonnement hebt op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video, Ziggo Movies & Series of Kijk.nl, je kunt zeker genieten van deze fantastische serie waar en wanneer je maar wilt!

Evil – Nu beschikbaar op SiteName

Ben je op zoek naar een spannende en mysterieuze serie om te kijken? Dan is Evil echt iets voor jou! Deze serie volgt een team van onderzoekers die paranormal activity en bovennatuurlijke gebeurtenissen onderzoeken.

Waarom Evil kijken?

 • Spannende plotlijnen en mysterieuze gebeurtenissen
 • Geweldige cast met bekende acteurs
 • Geweldige mix van horror, drama en thrillerelementen
 • Verkenning van religie, geloof en de grens tussen goed en kwaad

Hoe kun je Evil kijken?

Je kunt de serie Evil nu bekijken op SiteName! Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Maak een account aan op SiteName als je er nog geen hebt
 2. Zoek naar de serie Evil in de zoekbalk
 3. Klik op de serie en ga naar de pagina van de serie
 4. Kies het seizoen en de aflevering die je wilt bekijken
 5. Klik op de aflevering en begin met kijken!

Overzicht van Evil

Genre Duur Cast
Drama, Horror, Mysterie 60 minuten Mike Colter, Katja Herbers, Aasif Mandvi

Dus waar wacht je nog op? Ga naar SiteName en begin vandaag nog met het kijken van Evil!

De serie Evil – Waar te streamen?

Als je geïnteresseerd bent in het kijken van de serie Evil, vraag je je misschien af waar je deze kunt streamen. Hier zijn enkele opties:

Netflix

Evil is beschikbaar op Netflix. Als je een abonnement hebt op deze populaire streamingdienst, kun je de serie direct bekijken.

Videoland

Voor mensen in Nederland is Videoland een andere optie om Evil te streamen. Videoland heeft een breed scala aan series en films, en Evil is er een van.

Ziggo Movies & Series XL

Als je een abonnement hebt op Ziggo Movies & Series XL, kun je ook genieten van de serie Evil. Deze streamingdienst is beschikbaar voor Ziggo-klanten.

Bioscoop

Als de serie nog niet beschikbaar is op de bovengenoemde streamingdiensten, kun je altijd kijken of deze in de bioscoop wordt vertoond. Sommige series worden eerst in de bioscoop uitgebracht voordat ze op streamingplatforms verschijnen.

Met deze opties kun je Evil bekijken en genieten van de spannende verhaallijnen en schokkende plotwendingen!

Vraag en antwoord:

Waar kan ik de serie Evil bekijken?

Je kunt de serie Evil bekijken op de online streamingdienst Videoland.

Op welke streamingplatforms is de serie Evil beschikbaar?

De serie Evil is exclusief beschikbaar op Videoland in Nederland.

Is de serie Evil ook te zien op Netflix?

Nee, de serie Evil is niet beschikbaar op Netflix in Nederland. Je kunt deze serie alleen streamen op Videoland.

Kan ik de serie Evil gratis bekijken?

Nee, helaas. Om de serie Evil te kunnen bekijken, heb je een abonnement op de streamingdienst Videoland nodig. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar.