Modern Delhi

Tips, Recommendations, Ideas

Waar Tanken In Luxemburg Op Weg Naar Frankrijk?

Waar Tanken In Luxemburg Op Weg Naar Frankrijk?

Op weg naar Frankrijk is Luxemburg een populaire tussenstop voor Nederlandse automobilisten. Luxemburg staat bekend om zijn lage benzineprijzen en het feit dat tankstations hier 24 uur per dag open zijn. Maar waar vind je de beste tankstations in de buurt?

Er zijn verschillende tankstations in Luxemburg die het overwegen waard zijn. Eén van de bekendere tankstations is de ‘Gulf’ keten. Gulf is een internationaal merk en staat bekend om de goede service en kwaliteitsbrandstoffen. Daarnaast hebben ze vaak nette faciliteiten zoals schone toiletten en een winkeltje waar je snacks en drinken kunt kopen voor onderweg.

Een ander goed tankstation in Luxemburg is ‘Aral’. Aral is een Duits merk en is ook populair onder Nederlandse automobilisten. Ze bieden goede kwaliteit brandstoffen en hebben vaak ruime parkeergelegenheid. Bovendien hebben sommige Aral tankstations ook faciliteiten zoals een restaurant, waar je even kunt pauzeren en genieten van een warme maaltijd.

Naast de bekende tankstationketens zijn er ook andere lokale tankstations die de moeite waard zijn om te bezoeken. Deze tankstations hebben vaak ook scherpe prijzen en een vriendelijke service. Het is zeker de moeite waard om een beetje rond te kijken en te vergelijken voordat je gaat tanken.

Al met al zijn er genoeg goede tankstations in Luxemburg op weg naar Frankrijk. Of je nu kiest voor een bekende keten of een lokaal tankstation, je profiteert altijd van de lage benzineprijzen en de goede service die Luxemburg te bieden heeft.

Waar tanken in Luxemburg op weg naar Frankrijk?

Op weg naar Frankrijk is het vaak voordelig om in Luxemburg te tanken. Luxemburg staat bekend om zijn lage brandstofprijzen. Er zijn verschillende tankstations in Luxemburg die gunstig gelegen zijn langs de route naar Frankrijk.

Tankstations langs de snelweg

Tankstations langs de snelweg

Langs de snelwegen in Luxemburg zijn er verschillende tankstations waar je kunt tanken op weg naar Frankrijk. Enkele bekende tankstations zijn:

 • Esen Diesel, gevestigd in Capellen
 • Aral, gevestigd in Mersch
 • Shell, gevestigd in Berchem

Tankstations in de buurt van de grens

Vlakbij de Luxemburgs-Franse grens bevinden zich ook verschillende tankstations die erg populair zijn bij reizigers die naar Frankrijk gaan. Enkele van deze tankstations zijn:

 • Tamoil, gevestigd in Dudelange
 • Q8, gevestigd in Schengen
 • Texaco, gevestigd in Remerschen

Goedkope brandstof in Luxemburg

Naast de vele tankstations in Luxemburg, staan het land ook bekend om zijn goedkope brandstofprijzen. Het kan de moeite waard zijn om een ​​extra stop te maken en te tanken in Luxemburg, vooral als je met een grote auto of camper reist. Houd er wel rekening mee dat het enige tijd kan duren om bij de tankstations te komen, vooral tijdens drukke periodes.

Ontdek de beste tankstations in de buurt

Als je onderweg bent naar Frankrijk en in Luxemburg moet tanken, is het handig om te weten waar je de beste tankstations kunt vinden. Hieronder vind je een overzicht van de beste tankstations in de buurt.

Tankstation 1: Luxembourg City

 • Locatie: 1234 ABC, Luxembourg City
 • Prijs: €1.20 per liter
 • Faciliteiten: WC, winkel, restaurant

Tankstation 2: Esch-sur-Alzette

 • Locatie: 5678 DEF, Esch-sur-Alzette
 • Prijs: €1.18 per liter
 • Faciliteiten: WC, winkel

Tankstation 3: Diekirch

 • Locatie: 9012 GHI, Diekirch
 • Prijs: €1.19 per liter
 • Faciliteiten: WC, winkel

Deze tankstations liggen op de route naar Frankrijk en bieden goede prijzen en faciliteiten. Zo kun je gemakkelijk en voordelig tanken tijdens je reis.

Belangrijkste redenen om te tanken in Luxemburg

Luxemburg is een populaire bestemming om te tanken voor mensen die op weg zijn naar Frankrijk. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom.

Lage brandstofprijzen

De belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen om in Luxemburg te tanken, zijn de lage brandstofprijzen. Luxemburg staat bekend om zijn gunstige belastingregels voor brandstof, waardoor de prijzen aanzienlijk lager zijn dan in omliggende landen zoals Nederland en Frankrijk. Dit betekent dat je kunt profiteren van aanzienlijke besparingen op je tankbeurten.

Gunstige locatie

Luxemburg ligt op een strategische locatie voor mensen die naar Frankrijk reizen. Het land is gelegen in het hart van Europa en heeft goede verbindingen met de omliggende landen. Dit maakt het een handige tussenstop om te tanken voordat je naar je eindbestemming in Frankrijk reist.

See also:  Waar Mag Je Vissen Zonder Vergunning?

Uitstekende kwaliteit brandstof

Naast lage prijzen bieden de tankstations in Luxemburg ook een uitstekende kwaliteit brandstof. De brandstof voldoet aan de Europese normen en wordt regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van de brandstof die je koopt.

Goede service

Tankstations in Luxemburg staan bekend om hun goede service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zal je graag helpen bij het tanken of beantwoorden van je vragen. Bovendien zijn de meeste tankstations 24 uur per dag geopend, wat handig is als je onderweg bent en op elk moment van de dag wilt tanken.

Extra voorzieningen

Sommige tankstations in Luxemburg bieden ook extra voorzieningen, zoals winkels, toiletten en cafés. Dit maakt het tanken in Luxemburg een aangename ervaring en geeft je de mogelijkheid om even te ontspannen tijdens je reis.

Kortom, de combinatie van lage prijzen, gunstige locatie, uitstekende kwaliteit brandstof, goede service en extra voorzieningen maakt Luxemburg een aantrekkelijke bestemming om te tanken op weg naar Frankrijk.

Voordelen van tanken in Luxemburg

Voordelen van tanken in Luxemburg

 • Lage brandstofprijzen: Luxemburg staat bekend om zijn lage brandstofprijzen. Tanken in Luxemburg kan aanzienlijk goedkoper zijn dan in andere landen, zoals Frankrijk. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw brandstofkosten tijdens het rijden naar Frankrijk.
 • Gemakkelijke toegang: Luxemburg ligt op een gunstige locatie voor automobilisten die op weg zijn naar Frankrijk. Het land heeft een uitgebreid netwerk van snelwegen en tankstations, wat betekent dat u makkelijk een tankstation kunt vinden langs uw route.
 • Brede selectie van tankstations: In Luxemburg zijn er verschillende tankstations om uit te kiezen. Deze tankstations bieden vaak een breed scala aan brandstoffen, waaronder benzine, diesel en LPG. Bovendien zijn de meeste tankstations 24 uur per dag geopend, waardoor u op elk gewenst moment kunt tanken.
 • Kwaliteit van de brandstoffen: De brandstoffen die in Luxemburg worden verkocht, voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Luxemburg heeft strikte regels en voorschriften voor brandstoffen om de kwaliteit en prestaties te waarborgen. Door te tanken in Luxemburg kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige brandstoffen krijgt voor uw voertuig.
 • Belastingteruggave: In Luxemburg kunnen niet-inwoners in aanmerking komen voor een belastingteruggave op hun brandstofaankopen. Dit kan een extra voordeel zijn voor reizigers die hun tank volledig willen vullen voordat ze de grens oversteken naar Frankrijk.

Belangrijke punten om te overwegen bij het tanken in Luxemburg

Het tanken in Luxemburg kan een goede keuze zijn voor reizigers op weg naar Frankrijk. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het tanken in Luxemburg:

1. Lage brandstofprijzen

Een van de voordelen van tanken in Luxemburg is dat de brandstofprijzen over het algemeen lager zijn dan in de omliggende landen. Dit biedt reizigers de mogelijkheid om geld te besparen op hun brandstofkosten tijdens hun reis.

2. Lage accijnzen

Luxemburg hanteert ook lagere accijnzen op brandstof, wat bijdraagt aan de lagere prijzen. Dit betekent dat de belasting op brandstof lager is dan in veel andere Europese landen, waardoor de brandstof goedkoper is voor consumenten.

3. Diverse tankstations

Luxemburg heeft een groot aantal tankstations verspreid over het hele land. Dit betekent dat reizigers gemakkelijk een tankstation kunnen vinden langs hun route, ongeacht waar ze zich bevinden. Bovendien bieden veel tankstations 24-uurs service, wat handig is voor reizigers die op ongebruikelijke uren rijden.

4. Gunstige ligging

Luxemburg heeft een gunstige ligging voor reizigers op weg naar Frankrijk. Het land ligt ingeklemd tussen België, Duitsland en Frankrijk, waardoor het eenvoudig bereikbaar is vanuit verschillende richtingen. Dit maakt het een ideale tussenstop voor reizigers die onderweg zijn naar Frankrijk.

5. Kwaliteit van brandstof

De brandstof die in Luxemburg verkrijgbaar is, voldoet aan de Europese normen en is van goede kwaliteit. Reizigers hoeven zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de brandstof die ze tanken.

Al met al biedt het tanken in Luxemburg veel voordelen voor reizigers op weg naar Frankrijk. Lage brandstofprijzen, lage accijnzen, diverse tankstations, een gunstige ligging en kwaliteitsbrandstof maken Luxemburg een populaire keuze voor veel automobilisten.

See also:  Historische Gebeurtenissen Waar Je Bij Had Willen Zijn?

Hoe de beste tankstations in de buurt te vinden

Tankstationvinder websites

Er zijn verschillende websites beschikbaar die je kunnen helpen om de beste tankstations in de buurt te vinden. Deze websites maken gebruik van handige tools en gegevens om je te helpen bij het vinden van tankstations met de beste prijzen en voorzieningen.

 • 1. Tankenmetkorting.nl – Deze website biedt een overzicht van tankstations in de buurt en geeft informatie over de actuele brandstofprijzen. Daarnaast kun je filteren op faciliteiten zoals een winkel, toiletten en wasstraten.
 • 2. iFuel – Deze app biedt gedetailleerde informatie over tankstations in de buurt, inclusief prijzen, faciliteiten en beoordelingen van andere gebruikers. Ook kun je zien welke tankstations momenteel de goedkoopste prijzen hebben.

Tanken langs de snelweg

Als je onderweg bent en snel wilt tanken, zijn er tal van tankstations langs de snelweg. Hier zijn enkele tips om de beste te vinden:

 1. 1. Plan je tankstops van tevoren – Bekijk indien mogelijk de route en zoek naar tankstations die langs of nabij de snelweg liggen.
 2. 2. Maak gebruik van apps en navigatiesystemen – Veel navigatie-apps en autonavigatiesystemen geven informatie over tankstations langs de snelweg, inclusief de prijzen en beschikbare voorzieningen.
 3. 3. Houd rekening met de drukte – Sommige tankstations langs de snelweg kunnen erg druk zijn, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Probeer drukke tankstations te vermijden door iets verder te rijden naar een rustigere locatie.

Tanken in de stad

Als je in de stad bent en wilt tanken, zijn er vaak meerdere opties beschikbaar. Hier zijn enkele suggesties om de beste tankstations in de buurt te vinden:

 • 1. Vraag de lokale bevolking – Vraag aan mensen die in de buurt wonen of werken waar zij adviseren om te tanken. Zij zijn bekend met de omgeving en kunnen je de beste aanbevelingen geven.
 • 2. Gebruik tankstationzoekmachines – Er zijn verschillende websites en apps beschikbaar die specifiek gericht zijn op het vinden van tankstations in steden. Deze tools kunnen je helpen om snel de dichtstbijzijnde tankstations te vinden.
 • 3. Overweeg de prijzen en voorzieningen – Vergelijk de prijzen en voorzieningen van verschillende tankstations in de stad om het beste tankstation voor jouw behoeften te vinden. Sommige tankstations bieden bijvoorbeeld kortingen voor loyaliteitsprogramma’s of hebben extra voorzieningen zoals een autowasstraat.

Conclusie

Het vinden van de beste tankstations in de buurt kan eenvoudig zijn met behulp van tankstationvinder websites, navigatie-apps en tips. Plan je tankstops van tevoren en overweeg de prijzen en voorzieningen bij het kiezen van een tankstation. Of je nu onderweg bent naar Frankrijk of in de stad bent, er zijn altijd mogelijkheden om de beste tankstations te vinden.

Tankstations met de goedkoopste brandstof in Luxemburg

Als u op weg bent naar Frankrijk en over Luxemburg reist, wilt u waarschijnlijk weten waar u de goedkoopste brandstof kunt tanken. Luxemburg staat erom bekend dat het lagere brandstofprijzen heeft in vergelijking met de omliggende landen. Hier volgen enkele tankstations in Luxemburg waar u de goedkoopste brandstof kunt vinden:

Tankstation A

 • Locatie: Adres 123, Luxemburg
 • Brandstofprijzen: Diesel – €1,20 per liter, Benzine – €1,30 per liter

Tankstation B

 • Locatie: Adres 456, Luxemburg
 • Brandstofprijzen: Diesel – €1,15 per liter, Benzine – €1,25 per liter

Tankstation C

 • Locatie: Adres 789, Luxemburg
 • Brandstofprijzen: Diesel – €1,18 per liter, Benzine – €1,28 per liter

Houd er rekening mee dat de brandstofprijzen kunnen variëren en het altijd raadzaam is om de meest recente prijzen te controleren voordat u gaat tanken. Vergeet ook niet dat sommige tankstations kortingen aanbieden als u contant betaalt.

Tankstations in Luxemburg zijn over het algemeen goed onderhouden en bieden goede voorzieningen voor reizigers, zoals toiletten, winkels en eetgelegenheden. Het is een handige tussenstop op uw reis naar Frankrijk.

Tank slim en geniet van uw reis naar Frankrijk!

Tankstations met de beste faciliteiten in Luxemburg

Tankstation A

Dit tankstation bevindt zich op een gunstige locatie langs de snelweg en biedt een breed scala aan faciliteiten voor automobilisten. Naast brandstofpompen zijn er ook ruime parkeerplaatsen, een winkel waar snacks, drankjes en basisbenodigdheden kunnen worden gekocht, evenals sanitaire voorzieningen zoals toiletten en douches.

See also:  Waar Woont Herman Van Molle Zweden?

Tankstation B

Dit tankstation is uitgerust met moderne faciliteiten om het tanken zo handig mogelijk te maken. Het beschikt over snelle en efficiënte brandstofpompen, evenals betaalautomaten die verschillende betaalmethoden accepteren. De service is snel en het personeel staat klaar om te helpen met eventuele vragen of problemen. Daarnaast is er een kleine supermarkt waar boodschappen kunnen worden gedaan.

Tankstation C

Dit tankstation heeft uitgebreide faciliteiten voor automobilisten die onderweg zijn. Naast een verscheidenheid aan brandstofpompen is er een restaurant waar maaltijden kunnen worden genoten. Het restaurant biedt een menu met verschillende opties, zodat er voor elk wat wils is. Verder zijn er ook sanitaire voorzieningen beschikbaar, inclusief toiletten en douches.

Tankstation D

Dit tankstation is populair vanwege de uitgebreide faciliteiten die worden aangeboden. Naast de benodigde brandstofpompen is er een grote winkel waar verschillende producten kunnen worden gekocht, variërend van etenswaren tot autoaccessoires. Er zijn ook ruime parkeerplaatsen beschikbaar en sanitaire voorzieningen zoals toiletten en douches. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat automobilisten snel en gemakkelijk kunnen tanken.

Tankstation E

Dit tankstation biedt een aangename tankervaring met verschillende faciliteiten voor automobilisten. Naast de brandstofpompen zijn er ook parkeerplaatsen, een winkel waar snacks en drankjes kunnen worden gekocht, en sanitaire voorzieningen zoals toiletten. Het tankstation wordt goed onderhouden en het personeel zorgt voor een vriendelijke en efficiënte service.

Waar te tanken op weg naar Frankrijk vanuit Luxemburg

Als je onderweg bent van Luxemburg naar Frankrijk, zijn er verschillende tankstations om te tanken en je brandstof bij te vullen. Hier zijn enkele van de beste tankstations in de buurt:

Tankstation 1

 • Naam: Tankstation Luxemburg-Zuid
 • Locatie: Luxemburg, Luxemburg
 • Brandstoffen: Benzine, diesel
 • Faciliteiten: Shop, toiletten, parkeerplaats

Tankstation 2

 • Naam: Tankstation Thionville
 • Locatie: Thionville, Frankrijk
 • Brandstoffen: Benzine, diesel
 • Faciliteiten: Shop, toiletten, parkeerplaats

Tankstation 3

 • Naam: Tankstation Toul
 • Locatie: Toul, Frankrijk
 • Brandstoffen: Benzine, diesel
 • Faciliteiten: Shop, toiletten, parkeerplaats

Deze tankstations liggen op gunstige locaties langs de snelweg en bieden een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zorg ervoor dat je je tank voldoende bijvult voordat je de grens oversteekt naar Frankrijk, omdat de brandstofprijzen mogelijk hoger zijn in het buurland. Veilig reizen!

Vraag en antwoord:

Kan ik in Luxemburg goedkoper tanken dan in Frankrijk?

Ja, in Luxemburg is de benzine vaak goedkoper dan in Frankrijk. Het is daarom aan te raden om tijdens de reis naar Frankrijk te tanken in Luxemburg.

Welke tankstations in Luxemburg zijn het beste op weg naar Frankrijk?

Enkele van de beste tankstations in Luxemburg op weg naar Frankrijk zijn Aral Berchem, Shell Berchem en Q8 Bridel. Deze stations bieden goede service, schone faciliteiten en vaak de beste prijzen.

Zijn er ook goedkope tankstations in de buurt van de snelweg in Luxemburg?

Ja, er zijn verschillende goedkope tankstations in de buurt van de snelweg in Luxemburg. Enkele van de bekendste goedkope stations zijn Esso en Total. Deze stations liggen vaak net buiten de snelweg en bieden lagere prijzen dan de stations direct langs de snelweg.

Zijn er tankstations in Luxemburg die 24 uur per dag geopend zijn?

Ja, er zijn verschillende tankstations in Luxemburg die 24 uur per dag geopend zijn. Een voorbeeld hiervan is het Shell tankstation in Berchem. Hier kunt u op elk moment van de dag of nacht terecht om te tanken.

Hebben de tankstations in Luxemburg ook faciliteiten zoals een restaurant of toiletten?

Ja, de meeste tankstations in Luxemburg hebben faciliteiten zoals een restaurant en toiletten. Deze faciliteiten zijn vaak schoon en goed onderhouden. Het is altijd handig om even een pauze te nemen en gebruik te maken van de faciliteiten tijdens een lange autorit.

Zijn er ook tankstations in Luxemburg waar je kunt betalen met creditcard?

Ja, de meeste tankstations in Luxemburg accepteren creditcards. Dit is handig voor reizigers die geen contant geld bij zich hebben. Het is altijd verstandig om te controleren of het tankstation creditcards accepteert voordat u gaat tanken.